Haberler

Atatürk'ün Saray ilçesine gelişinin 86. yıl dönümü kutlandı

Güncelleme:

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray ilçesine gelişinin 86. yıl dönümü, düzenlenen törenle kutlandı. Törende, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Saray Kaymakam Vekili, CHP Tekirdağ Milletvekilleri, Saray Belediye Başkanı ve vatandaşlar törene katıldı. Saray Belediye Başkanı, Atatürk'ün ilçeye gelişini her yıl gururla kutladıklarını belirtti ve gelecek nesillerin de bu anı yaşayacaklarını söyledi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray ilçesine gelişinin 86. yıl dönümü kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anıtına çelenk sunuldu.

Törene, Saray Kaymakam Vekili Bayram Sağır, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Nurten Yontar, İlhami Özcan Aygün, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, törende yaptığı konuşmada, Atatürk'ün Saray ilçesine gelişinin 86. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Atatürk'ün ilçeye gelişini her yıl gururla kutladıklarını aktaran Erkiş, "İlçemiz Trakya manevralarının merkezinde yer alması nedeniyle 19 Ağustos 1937 tarihinde Gazi Mustafa Kemal'i burada bu noktada ağırlamıştı. Bizlerde o anın gururunu yaşıyoruz ve gelecek nesillerde bu anı yaşayacaklar."diye konuştu.

Erkiş daha sonra Mustafa Kemal Atatürk için yazdığı şiiri okudu.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Tekirdağ Saray Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title