Haberler

Ankara'da Erdoğan-Bahçeli zirvesi! Masada belediye başkan adayları ve emeklilere zam vardı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Külliyesi'nde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinin ana gündem maddesi yerel seçimler olurken, emeklilere yapılacak zam da ele alındı. Sürpriz zirve 1 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda sona erdi. Görüşme bir saat sürdü. İki liderin belediye başkan adayları ve emeklilere zammı konuştuğu öğrenildi.

ÖNCE BAHÇELİ'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. 1 saat süren görüşmenin ardından Erdoğan, saat 17:00'da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u kabul edecek.

Ankara'da Erdoğan-Bahçeli zirvesi! Masada belediye başkan adayları ve emeklilere zam var

2 KONU ELE ALINDI

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda iki liderin belediye başkan adayları ve emeklilere zammı konuştuğu öğrenildi. Görüşmede yerel seçimlere haftalar kalması nedeniyle Cumhur İttifakı'nın adaylık listelerine son halinin verilmesi ele alındı. Öte yandan seçim kampanyası döneminde izlenecek yol haritasının detayları da istişare edildi.

Ankara'da Erdoğan-Bahçeli zirvesi! Masada belediye başkan adayları ve emeklilere zam var

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Beştepe Ankara Zam MHP Gündem Politika Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakmadan Geçme

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500

Yorumlar (32)

Göktürk Zeybek:

emeklilere reva gördüğünüz hayat startlarını yaşatmadan Allah sizin canınızı almasın. Bu mübarek günde dualarımızdan en önemlisi budur.

168
174
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

yav bu ittifak bozulmadı mı daha.

85
115
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

rüyanız da bile göremezsiniz bozulduğunu :)))

yanıt126
yanıt98
mardinli yiğit:

ama seni rüyamda görürüm..

yanıt53
yanıt75
haksız mıyım:

terörün belini kıranların ittifakı bitmez, bitmeyecek.ülke sahipsiz değil. israil, abd, ypg/pkk ittifakının bunu bilmesi gerek. mardinli vatansever insanlar da benim gibi düşünüyordur eminim

yanıt79
yanıt87
mardinli yiğit:

biz bu vatanı sizlerden çok seviyoruz merak etmeyin.

yanıt83
yanıt44
sade vatandaş:

bize zam falan yapmayın Allah bize ne kadar zam yapılacaksa bizim maaşımızdan alsın onlara , sayın milletvekillerine falan versin nasıl olsa verdikleri para kiraya bile yetmiyor canları sağ olsun biz çadırdada yaşarız verecekleri zamlarla sayın büyüklerimizin milletvekillerimizin bir derdine derman olur zaten verdikleri beş on kuruşta gözleri var alsın tepe tepe kullansınlar

127
22
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Allahım mevzuyu biliyorsun kılmadıgım namazlarla birlikte 5 vakşitte kılıcam haberin olsun.

43
89
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ben de ...

yanıt13
yanıt10
mahmut:

klavye ile namaz kılınmıyor...

yanıt21
yanıt12
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title