Haberler

Alkollü mekanları gezip vatandaşlara nasihatler veren tebliğcilerden sonra bu kez de tebliğci teyze ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de önceki gün alkollü mekanlara giderek vatandaşları uyaran tebliğcilerden sonra bu kez de yaşlı bir kadının göbeği açık giyinen genç kızları uyarması, gündem oldu.

İstanbul'da eğlence hayatının yoğun olarak yaşandığı Taksim ve Beyoğlu gibi bölgelerde ortaya çıkarak alkol alan vatandaşlara uyarıda bulunan ve "tebliğci" olarak adlandırılan şahıslar, önceki gün Kadıköy'de ortaya çıkarak vatandaşlara uyarıda bulunmuştu.

MASADAKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Tebliğcilerin alkol alan insanların oturduğu masaların çevresinde "Hocanın görevi ölüm gelmeden hatırlatmak, berber tıraş eder doktor muayene eder. Hoca da hatırlatır" şeklinde yaptığı açıklamalara, masada oturan vatandaşlardan da tepki geldi.

BU KEZ DE TEBLİĞCİ TEYZE

Bu sefer de yaşlı bir kadın, yaşları bilinmeyen iki genç kızın kıyafetlerine yönelik uyarıda bulundu. Kızlara "Sizi uyarmak zorundayım" diyen kadın, şunları söyledi: "Ben de anneyim siz de benim kızlarımsınız. Uyarmak zorundayım" diyen kadına, kızlar "Bizim de annemiz var ama bu bizim tercihimiz" şeklinde karşılık verdi. Bunun üzerine kadın ise "Böyle tercih olmaz. Siz dansöz mü olmak istiyorsunuz. Sen ne sanıyorsun sen? Böyle gezdiğinde çok mu iyi oluyorsun. Bana 'Niye bunları doğru yola çekmedin' diye soracaklar. Aç da giy o zaman. Aç da giy."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tebliğciler İstanbul Beyoğlu Kadıköy Taksim Politika Güncel Haberler

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

500

Yorumlar (10)

Abdullah:

Burda yorum yazacak olanları uyarıyorum…İyiliği emretmek,Kuran’ın emirlerini hatırlatmak ayetlerde yazıyor…Buna itiraz edenler ALLAH ın kelamına muhalefet ettikleri için kafir olur,nikahı duşer,kendi hanımıyla zina eden bir kafir haline gelir.

35
21
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Zamanı geldiğinde gerçek dostum o zaman yanımda olan değilmiş benim karşımda beni uyaranmış keşke ellerim kırılsaydı da o içkiyi içmeseydim, açık giyinmeseydim deyip sizi uyarmayanlara lanet edip hayiflandiginizda yine sizi uyaranlar üzülecek. Allah bizi yoldan çıkarmasın

36
19
yanıtYanıtla
Hakan:

Yahu şu dünyada tek bir müslüman yokki ilim, bilim, insanlığa faydalı bir şey yapmış ! Ama tüm dünyaya faydalı ilim geliştirmiş kişiler cehenneme, sen oturduğun yerden cennete gideceksin ?! Bırakın kardeşim bu işleri.

yanıt13
yanıt29
Hakan:

Bunlar hep siyasal islamın sonuçları ! Önceden kimse kimseye karışmaz, yediği içtiği kendine olurdu. Bu şekilde düşman olmasa bile insanları dinden daha da uzaklaştırıyorsunuz !

18
25
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

İslamın siyasalı-normali yoktur... İslam tamamen bir müdahale dinidir... tamamen karışma dinidir. Müdahale ve karışmanın emri direkt Kuranda vardır... Senin dinin sana benimki bana diye yazsa da Kuran kendi kendine çelişir

yanıt6
yanıt2
Süleyman Koç:

kardeşim müslüman bilim adamalarını araştırda sonra islama laf at

yanıt4
yanıt2
Adem yakar yakar:

sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun, işte onlar kurtuluşa erenlerdir. (Al-i İmran 104. ayet) Rabbim yardımcıları olsun iyiliği söyleyip kötülüklerden uzaklaştırmaya çalışanlardan.

28
8
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

göbek açıklığından, açandan daha çok utanıyorum.moda diye yemeyeceği şey yok bazılarının

22
6
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

arkadaş sanane kim ne yapıyorsa sen kendine bak kendi dinine bak her koyun kendi bacagından asılır sen kimsinki milletin hayatına karışcan milleti daha cok dinden soguttunuz sahte hocalar.

4
12
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

islam kendi kendi ile çelişmez.... sen uyarıyı yaparsın anlamazsa kendi tercihidir der senin dinin sana benim dinim bana

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title