Haberler

Ali Çetinbaş: "Chp Kütahya'da 40 Yıllık Oyunu Bir Milim Bile Arttırmadan Bir Milletvekili...

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreninde konuşan Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kütahya’da 40 yıllık oyunu bir milim bile arttırmadan bir milletvekili çıkarttığını belirtti.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreninde konuşan Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kütahya'da 40 yıllık oyunu bir milim bile arttırmadan bir milletvekili çıkarttığını belirtti.

Bunun yeni kurulan ittifaklarla alakalı bir durum olduğunu ifade eden Çetinbaş, "40 yıldır Kütahya'da milletvekili çıkarma şansına ulaşamamış CHP kurulan ittifaklar sayesinde 40 yıl sonra 40 yıllık oyunu 10'da 40'la yani bir milim bile arttırmadan bir milletvekili çıkarmıştır. 2011, 2015 daha önceki milletvekili seçimlerine baktığımızda fark eden bir oy artışı görmüyoruz. Sokağa çıktığımızda işte 'CHP bir milletvekili çıkartmış' söylevleri olmaktadır. Çıkartır kardeşim aynı oyunu aldı" dedi.

"Siyaseti sosyal medya üzerinden yapmaya çalışıyorlar"

Ortaya koyduğu itirazının CHP'de sanki bir yükseliş, oy artışı varmış algısına olduğunu söyleyen Çetinbaş, "Zaten gerçekle bir ilgisi yoktur. Bizle muhalefetin, algıyla, şovla bir ilgisi vardır. Şimdi şunu da görüyoruz. Sosyal medyada yazarsınız, elinize bir kağıt alıp dilekçe yazarsınız, 'Şu talebimiz şöyle, şöyle olsun' Bunu sponsorlu, sponsorsuz sosyal medyada paylaşırsın. Paylaştın, seninle alakalı talep ettiğin iş olursa muhalefet milletvekili olarak bunu yapmış olursun. Bunu beyan ettin ya, ya olmazsa seçmen senden hesap sorar mı? Hayır, iktidar partisi milletvekilleri becerememiş olur. Ne güzel dünya, salla gitsin, yaz gitsin, sorumluluk yok. Kütahya'ya bedelli askerlik gelmesi için ne yaptın kardeşim? Allah için söyle? Yalan konuşma ne yaptın? Emek hırsızısın sen. Neden? Hiçbir iş yapmadın. Bir tane dilekçe yazıp, onu maille gönderdin. Eskisi gibi posta parası bile vermedin. Bakanlıkla görüşmedin, komutanlıkla görüşmedin, nereden biliyorsun. Ben görüştüm, ben biliyorum kardeşim. Bedava nemalanmak için emek hırsızlığı yapanlara göreceksiniz, kalbi bu memleketin çocuklarına hizmet etme sevdasıyla dolu olmayanlara önümüzdeki seçimlerde aziz milletimiz kocaman bir şamar atacak. Böyle yağma yok. Çok kolay, Mesela Kütahya ile ilgili bir meselede 'Kademe bilmem nereye gitsin' Allah, Allah kime sordun? Biz 4 yıla yakın süredir yüzde 1 için uğraşıyoruz. Beyan edebilir miyiz? Edemeyiz. Niye? Yapamazsak hesap sorarlar. Öteki Coğrafi alan diyor. Ne coğrafi alanı kime sordun? Ticaret Borsası Başkanının haberi yok. Yaz gitsin, salla gitsin, söyle gitsin. Nasıl olsa bu iktidar çalışıyor. Yüzde 90 yaparlar, yaparlarsa biz yapmış oluruz, nemalanırız. Yapamazlarsa onlar beceriksiz olur, yine biz nemalanırız uyanıklığını yapmalarına izin vermeyeceğiz" diye konuştu. ( EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Çetinbaş Milletvekili Kütahya Politika Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title