Haberler

AK Partili Yenişehirlioğlu "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim" dediği saatini eliyle kapattı

Güncelleme:

562 bin liralık lüks saatiyle gündem olan AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" şeklinde cevap vermişti. Ancak bugün objektiflere yansıyan Yenişehirlioğlu'nun saatini eliyle kapattığı görüldü.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu TBMM'de misafir ettiği partilileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken yarım milyonluk Rolex saati kadraja girdi. Yenişehirlioğlu, sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşımını bir süre sonra silmek zorunda kaldı.

AK Partili Yenişehirlioğlu 'Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim' dediği saatini eliyle kapattı

"TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM" DEMİŞTİ

Yakın zamanda Payitaht Abdülhamid dizsinde 'Tahsin Paşa' karakterini canlandıran Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

AK Partili Yenişehirlioğlu 'Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim' dediği saatini eliyle kapattı

SAATİNİ ELİYLE KAPATTI

Meclis'in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bugün tören alanına giden otobüste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte görüntülenen Yenişehirlioğlu'nun "Takmaya devam edeceğim" dediği saati eliyle kapattığı görüldü.

AK Partili Yenişehirlioğlu 'Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim' dediği saatini eliyle kapattı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti Sosyal Medya 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (70)

Mehmet:

yahu adam dizi oyuncusu , reklamlarla oynamis etmis , parasini kazanmis , ne yani milletvekili olunca acliktan olmesi mi gerekiyor ? nasil bir zihniyettir bu , bende olsam bende takarim allah allah

306
538
yanıtYanıtla
Mevlüt Türe:

Emeklisi asgari ücretli zor durumda iken böyle yaşayan, zenginliğini ifşa eden üstüne üstlük konuşmaya geldimi mangalda kül bırakmayan bizden değildir.Millete hizmet için değil daha fazla yemek için milletvekili olmuştur.Saygılar.

yanıt329
yanıt66
Murat Yıldırım:

Vekillere asgari ücret versinler kıyak emeklilik olmasın ihale verilmesin bakalım vekil olmak için yarışacaklar mı :)

yanıt281
yanıt13
Turbo Levent:

NEYSE SON SEÇİMDE PAMUĞU BASTIK....GERİSİ GELİR UMARIM

yanıt116
yanıt38
suleyman altıntaş:

Bir dizi oyuncusu olarak kalsaydı bu kadar tepki toplamazdı. Şuan bulunduğu konumda bir millet vekili olarak bulunuyor. Millet geçim sıkıntısı yaşarken milletin vekili konumundaki birisi bu kadar pervasız ve vurdum duymaz davranamaz. Bu kadar tepki toplamışken milletle zıtlaşıp takmaya devam edeceğim diye açıklama yapamaz. Yaparsa er ya da geç bir gün bedelini öder. Hatta bedelini sadece o değil bağlı olduğu parti de öder.

yanıt26
yanıt5
GAGS:

helal para kazanan hiçbir kimse bir saate bu kadar para vermez nokta..

yanıt45
yanıt14
meko:

Rezanın bakana hediye saati bu kadar konuşulmadı

yanıt15
yanıt4
halit kaktüs:

Bir İmamoğlu'nun saati bu kadar konuşulmadı..

yanıt12
yanıt32
Fondaşsavar:

Mevlüt Türe, bu tür konularda tepki neden sadece Ak partili verkillere geliyor? Hepsine de aynı tepkiyi verelim. İmamoğlu, Trabzon'a seçim çalışması için KOÇ un özel uçağını kiralayıp gitmesini unuttunuz mu? CHP 'nin bu son seçimde faecbok insta gibi platformalar için reklam bütçesinin 22 Milyar TL olduğunu neden sorgulamıyorsunuz?

yanıt5
yanıt6
Baba Yabgu:

Sakla sakla görünmesin

149
25
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title