Haberler

AK Partili Kandemir: Karşımızda yalanı elbise gibi giyen bir muhalefet var

Güncelleme:

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var.

ADALET ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdini ile dertlenemeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var" dedi.

Ak Parti Tokat Merkez İlçe Kongresi 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi bahçesinde yapıldı. Gerçekleştirilen kongreye AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Tokat Ak Parti Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, belde belediye başkanları ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ülkede ciddi bir muhalefet sorunu ulunduğunu belirterek, "Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Hiç de çekinmiyorlar. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdi ile dertlenmeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var. Şunun şurasında Karadeniz'de gaz bulmuşsunuz. ya da salgın sürecinde olağanüstü başarılı bir performans göstermiş Türkiye. 'Gururla tebrik ediyoruz sizi, şükür gaz bulundu Türkiye'nin cariği açığı düşecek. Ülke zenginleşecek. Milletimiz daha fazla refah içerisinde yaşayacak' diyemeyen, dudak ucuyla, bunu nasıl itibarsızlaştırırız diye siyaset üreten bir muhalefet bloğu var. Dün hasım gibi gözükenlerin bir anda nasıl hısım olduklarını da gördük biz" diye konuştu.

Kandemir'in konuşmasının ardından yapılan seçimlere tek liste ile giren Ömer Faruk Doğanöz, Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Erkan Kandemir Tokat Merkez AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title