Haberler

Seçimler ne zaman yapılacak? AK Parti ilk kez böylesine net bir tarih verdi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldığı canlı yayında, 21-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı'nın ardından Türkiye'nin seçimlere gidebileceğini açıkladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği erken seçim sinyallerinin ardından vatandaşların merak ettiği seçim tarihi konusunda da konuşan Kandemir, "Haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabilir. Bayram sonrası seçime gidilebilir" dedi.

"SEÇİM TARİHİNDE BİR GÜNCELLEMENİN MAKUL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Kandemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Seçimlerin esasında tarihi net belli. Fakat bizim şöyle bir yaklaşımımız var. Haziran ortalarında normal seçim takvimi işlediğinde seçimlerin yapılması mümkün. Birkaç gerekçeyle biz seçim tarihinde bir güncellemenin makul olduğunu düşünüyoruz.

"MİLLETİMİZİN SANDIĞA ULAŞIMINI MAKSİMUM HALE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Temel gerekçemiz şu biz istiyoruz ki Türkiye'de demokratik standartlar gereği seçime katılım ne kadar yüksek olabilirse biz milletimizin sandığa ulaşımını oy kullanmasını ne kadar maksimum hale getirebilirsek o kadar güzel bir iş yapmış oluruz.

AK Partili Kandemir: Bayram sonrası seçime gidilebilirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir.

"SANDIKTA YÜZDE 52'NİN HATTA ÜZERİNİN OLACAĞINA İNANIYORUM"

Haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabilir. Bayram sonrası seçime gidilebilir. Sandıkta yüzde 52'nin hatta üzerinin olacağına inanıyorum. Ortada çok net bir tablo var. Bir tarafta Türkiye Yüzyılı diyerek Türkiye'yi merkeze alan, Türkiye'nin milli teknolojisini üreteceğini söyleyen bir Cumhur İttifakı, bir tarafta ise henüz adaya karar veremeyen, kendi içlerinden birinin oraya, diğerinin oraya çektiği ağır aksak ilerleyen, bir vasatta anlaşan, Türkiye'ye vasatı vaat eden, belirsizliği, eski Türkiye'yi vaat eden Millet İttifakı var.

"SONRASINA BAKARIZ VİZYONUNA SEÇMEN TÜRKİYE'Yİ EMANET ETMEZ"

2023 seçimlerinin Türk siyasetini başka bir zemine oturtacağını düşünüyorum. Şu seçimi geçelim de, sonrasına bakarız vizyonuna seçmen Türkiye'yi emanet etmez."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ramazan Bayramı Erkan Kandemir AK Parti 23 Nisan Türkiye Politika Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (25)

emre yıldız:

sayın recep tayyip erdogan sarsılmaz bir güce ulaşmıştır çatlasanızda patlasanızda yıkamayacaksınız sayın başkanı canım sana feda olsun ya tayyib

110
217
yanıtYanıtla
emre yıldız:

evimi başıma yıksalar yine de recep tayyip erdogana vericem oyumu

99
208
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Merak etme enflasyon bu şekilde oldukça, Üklenin kaynakları dışarıya aktarıldıkça, memlekettin üretimi tamamen durunca oda olacak. Bir ükleyi dışa bağımlı hale getirilirse zaten bitmiştir.

yanıt104
yanıt19
vatandaş rıza:

inşallah

yanıt53
yanıt80
corci:

Aminnnnnn

yanıt7
yanıt17
Deniz Fırat:

Özgür ve Refah bir Türkiye için seçimi bekliyoruz. Millet değişim istiyor. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

232
31
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bu iş bitti artık istemiyoruz

199
41
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Zaman değişim zamanı dır.

162
47
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Tutan yok Ramazan abla istediğin gibi değiştirebilirsin, sonuçta tercih meselesi.

yanıt4
yanıt13
Tuba Ayışığı:

Biz midemizi değil ÜLKEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ÜLKEYİ... SONUNA KADAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN....

58
130
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title