Haberler

AK Parti üye çalışmalarına hız verdi

Güncelleme:

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, partiye üye çalışmalarına tüm hızıyla devam edildiğini açıkladı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, partiye üye çalışmalarına tüm hızıyla devam edildiğini açıkladı.

Kendisinin de bizzat üye çalışmalarına katıldığını dile getiren Mustafa Alkayış, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talimatları doğrultusunda AK Parti üyelerinin bir yandan güncellendiğini diğer yandan da yeni üyelerin kaydedildiğini söyledi.

Alkayış, "AK Parti ailemizi genişletmeye halkımızın bütün kesimlerini partimizle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar doğrultusunda merkez ilçe teşkilatımız olarak bütün teşkilat kademelerimizle bütün vatandaşlarımızı partimize davet ediyor, Cumhurbaşkanımızın selamı ile partimizi daha da ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu noktada AK Parti İl Başkanımız, Belediye Başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve köy başkanlarımız olmak üzere çok geniş bir teşkilat ağı ile sahadayız.

AK Parti teşkilatı olarak partimize gönül vermiş Cumhurbaşkanımız misyonuna ve vizyonuna sahip çıkan her hemşerimize ulaşmaya onlarla bir araya gelmeye özen gayret gösteriyoruz. Bu noktada hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz, her zaman partimize, Cumhurbaşkanımıza her dönemde çok büyük destek verdi. Sahada da görüyoruz ki bu destek aynı şekilde devam etmektedir. Bu destek ve bu ilgi elbette hem sorumluluğumuzu arttırmakta hem de çalışmalarımızda heyecanımızı arttırmaktadır. Üye çalışmalarımızı özellikle sosyal medyadan ve basın yayın organlarından takip eden hemşerilerimiz mesajları ile veya telefon ederek bizlere ulaşıyor.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanlığı olarak bizler 33 mahallede faal çalışmalar yürüten mahalle başkanlıkları olan bir partiyiz. Bu vesile ile hemşerilerimiz hangi mahallede oturuyorlar ise o mahallenin mahalle başkanına ulaşarak rahatlıkla partimize üye olabilirler. Hanım kardeşlerimiz kadın kolları üzerinden, genç kardeşlerimizde gençlik kollarımız üzerinden partimize üye olabilirler. Günün her saati iletişim kanalları üzerinden bizlere ulaşırlarsa kendileriyle iletişime geçerek istişarelerimizi gerçekleştiririz. Adıyamanlı hemşerilerimize tekrardan partimize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıktıkları İçin çok teşekkür ediyorum. Üye çalışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Alkayış Adıyaman AK Parti Politika Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title