Haberler

AK Parti'li Dalbudak ile Korkmaz Özalp'ta

Güncelleme:

AK Parti'li Nurcan Dalbudak ile İbrahim Korkmaz, Van'ın Özalp ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'li 30 milletvekili ve MYK kadın kolları üyelerinden oluşan 36 kişilik heyette bulunan milletvekilleri Nurcan Dalbudak ile İbrahim Korkmaz, Van'ın Özalp ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Özalp ilçe seçim bürosunda partililerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ile Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, buradan Karadenizli vatandaşların yaşadığı Yukarı Dönerdere köyüne geçti.

Havanın soğuk olması nedeniyle köylülerle Kur'an kursunda görüşen milletvekilleri Dalbudak ve Korkmaz, daha sonra Çubuklu köyüne geçerek muhtar Mehmet Selim Keskin'in verdiği yemeğe katıldı.

Keyifli sohbet sonrası köydeki evleri ziyaret eden milletvekilleri Dalbudak ve Korkmaz, Aksorguç ile Seydibey köylerindeki vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Seydibey köyündeki programın ardından Boğazkesen köyüne gitmek üzere yola çıkan milletvekilleri ve partililer, aşırı buzlanma nedeniyle araçların ilerleyemediği yolda yaklaşık bir saat mahsur kaldı.

Bazı araçların kayarak yoldan çıkması üzerine köylüler ve partililer araçları iterek mahsur kaldığı bölgeden çıkardı.

Milletvekilleri, Boğazkesen köyündeki taziye evinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra programlarını tamamladı.

-özalp

Kaynak: AA / Politika

İbrahim Korkmaz Nurcan Dalbudak Ak Parti Özalp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

mehmet keskinyakamoz_1117@hotmail.com:

işte benim amcam misafir perverliği sever herzaman kapımız herkese açıktır ama inşallah amcam m. selim keskin busenede kazanır aynı zamanda akp de geçerli inşallah kazanırlar saygılarımla

0
0
yanıtYanıtla
mehmet keskinyakamoz_1117@hotmail.com:

çok güzel mağzaralar var bizim köyde yaa özledim köyumu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title