Haberler

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, mahalle sakinlerini atık entegre tesisi hakkında bilgilendirdi

Güncelleme:

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Kayapa Mahallesi'nde yapılması planlanan Batı Bölgesi Katı Atık Entegre Tesisi projesinin detaylarını mahalle sakinlerine anlattı. Mahalle sakinleri ise tesis sonrası muhtemel çevre kirliliği hakkında endişelerini dile getirdi. Yetkililer, herhangi bir çöp ya da koku olmayacağının teminatını verdi.

Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, yapılacak atık entegre tesisi hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi

BURSA - AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Kayapa Mahallesi'nde yapılması planlanan Batı Bölgesi Katı Atık Entegre Tesisi projesinin detaylarını mahalle sakinlerine anlattı. Mahalle sakinleri ise tesis sonrası muhtemel çevre kirliliği hakkında endişelerini dile getirdi. Yetkililer, herhangi bir çöp ya da koku olmayacağının teminatını verdi.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'ne Batı Bölgesi Katı Atık Entegre Tesisi kurulacak.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alparslan ve yönetimi projenin detaylarını anlatmak için bölgede vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların proje ile ilgili endişeleri dinleyen Alparslan projenin detaylarını aktararak yapılacak tesisin çöplük değil Avrupa standartlarında bir atık tesisi olduğunu vurgulayarak, hiçbir şekilde çevre ve görüntü kirliğinin yaşanmayacağını söyledi.

"350 kişiye istihdam sağlayacak"

Yapılacak tesisin bölgeye istihdam sağlayacağını ifade eden Alparslan, "Ben de çöp görmek istemem. Ama burada anlatılmak, söylenmek istenen şey 'siz burada çöp göreceksiniz ya da koku alacaksınız' değil. Bunların hiçbirinin olmayacağını anlatmaya çalışıyoruz. Düşünün ki biz oraya bir fabrika kuruyoruz ve bu fabrikada yaklaşık 350 kişiye istihdam sağlanacak. Buranın gençleri orada çalışacak. Diyorsunuz ki neden Karacabey veya Mustafakemalpaşa'ya yapılmıyor. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'nın nüfusu ne, Nilüfer'in nüfusu ne? 550 bin insan var Nilüfer'de. 550 bin insanın çöpünü diyorsunuz ki biz Karacabey'e taşıyalım" şeklinde konuştu.

"Akademisyenler bu noktayı seçti"

Tesis yapılacak alanın 3 üniversitedeki akademisyenlerin araştırmaları sonucunda belirlendiğini hatırlatan Alparslan, "Üniversitedeki akademisyenler noktayı belirledi. Hem de bir üniversite değil 3 üniversitedeki akademisyenler. Bu işin uzmanları bilimsel olarak araştırmışlar ve o noktayı seçmişler. Biz yeri haritadan istediğimiz gibi seçmedik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Kayapa İnşaat Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title