Haberler

AK Parti Nallıhan İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fezlekeden kahramanlık çıkarmaya çalıştığını belirterek, "Kılıçdaroğlu ağzına fezleke diye bir şey dolamış, bundan kahramanlık çıkarmaya çalışıyor."

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fezlekeden kahramanlık çıkarmaya çalıştığını belirterek, "Kılıçdaroğlu ağzına fezleke diye bir şey dolamış, bundan kahramanlık çıkarmaya çalışıyor. Kusura bakmasın, Başbakanımızın dediği gibi şapkadan tavşan çıkar ama fezlekeden kahraman çıkmaz" dedi.

AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Nurdan Şanlı ve Seyit Sertçelik, ilçe belediye başkanları, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Alparslan, Kılıçdaroğlu'nun fezlekeden kahramanlık çıkarmaya çalıştığını kaydederek, "Kılıçdaroğlu ağzına fezleke diye bir şey dolamış, bundan kahramanlık çıkarmaya çalışıyor. Kusura bakmasın, Başbakanımızın dediği gibi şapkadan tavşan çıkar ama fezlekeden kahraman çıkmaz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı ve parti kurmaylarının son günlerde yargı üzerinden siyaset yapmaya çalıştığını anlatan Alparslan, "Yasama, Yürütme ve Yargı AK Parti döneminde kendi görevlerini bağımsız bir şekilde yapmaya başladılar. Oysa CHP iktidarları dönemlerinde yargı ve demokrasi üzerinden siyaset yapmayı adet haline getirmişlerdi. Bizi de öyle yapıyor sanıyorlar" dedi.

Alpaslan, konuyu Anadolu'da anlatılan bir fıkrayla ilişkilendirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Anadolu'da bir söylem vardır. CHP'nin iddiaları da aynen buna benziyor. İki kör kahvaltı yapıyorlarmış. Birisi diğerine zeytinleri neden çift çift yediğini sormuş. O da 'Senin gözlerin benim gibi görmüyor, nereden biliyorsun zeytinleri çift çift yediğimi' demiş. O da, 'Ben çift çift yiyorum, sende öyle yiyorsun sandım' demiş. CHP'nin söylemleri de böyle bir şey olsa gerek."

"2B ARizeLERİNİN SATILMASI HAZİNEYE 20 İLA 25 MİLYAR DOLAR GELİR GETİRECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ise 2B arazileri ile ilgili yasanın önümüzdeki günlerde çıkacağını anlatarak, "Orman vasfını kaybetmiş arazilerin tamamına 2B diyoruz. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde, orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayan ve ıslah edilemeyen arazilerdir. 473 bin hektarlık alanı kaplayan bu araziler üzerinde, su, doğalgaz, elektrik gibi alt yapısı, devlet tarafından

sağlanmış bulunan 400 bin civarında yapı yer almaktadır. Şimdi burada oturanlara gidin buraları ağaçlandıracağız deme şansımız yok. Üzerinde konutu olan sahiplenemiyor, devlet buralar benim orman yerim diyemiyor. O zaman ne yapılacak, bu sorun çözülecek. Siyaset sorun çözme sanatı değil mi? Biz de üzerindeki vatandaşlara buraları satacağız. Yapacağımız düzenlemenin esasında bu var. Önümüzdeki günlerde çalışmalar bitmek üzere. Yasal düzenleme yapılacak. Bu arazilerin satılması durumunda hazineye 20 ila 25

milyar dolar gelir getireceği tahmin ediliyor" şeklinde konuştu.

Kapusuz, KCK davasının üzerine sonuna kadar gideceklerini belirterek, "Biz KCK denilen PKK'ya da talimat veren, PKK'nın da üst kuruluşu olan bir örgütle mücadele ediyoruz. Bunlar belediye başkanı, partili, sivil vatandaş, iş adamı, işçi kılığında, zorbalık yapan, insanları tehdit eden, dağa çıkmalarını sağlayan, onlara imkan sağlayan, para toplayan, mahkeme kuran yeni bir devlet, ayrı bir yapılanma olmalarına, Türkiye'de bir şeyler yapmaya çalışan bu kesimlerin üzerine gidiyoruz, gitmeye devam edeceğiz.

Çünkü bu milleti böldürtmek asla mümkün değildir, bu memleketin sahibi şehitlerdir, şehitlerimizin kanı ise birileri adına çiğnettirmemiz mümkün değildir" dedi.

Kongrede tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Mete yeniden başkanlığa seçildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nallıhan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title