Haberler

İşte Erdoğan'ın masasındaki son anket! AK Parti MKYK üyesi katıldığı yayında rakam verdi

Güncelleme:

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Orhan Miroğlu, katıldığı bir televizyon programında 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi son anket sonuçlarını paylaştı. Milyonlarca üyesi olan AK Parti'nin Türkiye'yi 20 yıldır yöneten çok güçlü siyasi kadrolara sahip bir parti olduğunu söyleyen Miroğlu, partinin oyunun yüzde 51-53 bandında bulunduğunu ve seçimin ilk turda biteceğine inandığını ifade etti.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu, tv100 ekranlarında yayınlanan bir programa katılarak yaklaşan seçimler öncesi dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"HDP YÖNETEBİLECEĞİ BİR ÖZERK BÖLGE İSTER"

Millet İttifakı'nın bir vaadinin olacağını hayal etmemek gerektiğini savunan Miroğlu, "Ne vaat ederse etsin HDP'nin kendine ait bir programı var. Ve bu programı tüm Türkiye'de hakim kılmak isteyen bir parti. Bir şeye inanıyor bu arkadaşlar ve inandıkları şeyin hepimizin faydasına olacağına dair bir kanaatleri var ama öyle değil. HDP yönetebileceği bir özerk bir bölge ister" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Miroğlu: Yüzde 51-53 oyumuz var, seçim ilk turda biterAK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu.

"HDP'Yİ YÖNETEN KADROLAR İÇİNDE RAHATSIZLIK VAR"

HDP'nin içerisinde büyük bir rahatsızlık bulunduğunu iddia eden Miroğlu, "Hem seçmenleri arasında hem de HDP'yi yöneten kadrolar arasında. Nedeni şu 2019'da yerel seçimlerde yaptıkları tercih halen sorgulanıyor. HDP ve terör örgütü PKK ilişkisi vesayet gibi" diye konuştu.

"SEÇİM İLK TURDA BİTER"

AK Parti milyonlarca üyesi olan Türkiye'yi 20 yıldır yöneten çok güçlü siyasi kadrolara sahip bir parti olduğunu belirten Miroğlu, "Yüzde 51-53 oyumuz var. Seçim ilk turda biter" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Orhan Miroğlu AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (31)

Murat Kılıç:

Allahın izniyle seçim hiçte öyle zor geçmeyecek. Aksine bu seçim Erdoğanın en kolay kazandığı seçimlerinden biri olacak.

156
483
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Tencerenin deviremeyecegi hükumet yoktur..Halkın tenceresi kaynamaz oldu vatan millet Sakarya edebiyatı da bir yere kadar tutar halk aç ise tutmaz...

470
132
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Ya bırakın bu işleri.hep aynı terane.tencere tavanın arkasına saklanmayı bırakın.herkesin tenceresi kaynıyor.yalan dan başka hiç bir vaadiniz yok.seçime kadar yalanlar üzerine gidersiniz.aklınız bitek buna çalışıyor.

yanıt90
yanıt451
Tarık Ziya:

Ben deprem bölgesinde evi yıkılan biri olarak karnımı doyurabiliyor isem ülkemde aç yoktur aç gözlü vardır.

yanıt115
yanıt304
Vscorpion:

Bu ülkede açlık ile gözü açlığı karıştıryorlar, 20 sene evvel otobüs biletini hesap eden adam arabasını 5 yaşını geçtiğinden değiştiremediği yadda telfonunu son model alamdığından aç olduğunu zannediyor :)

yanıt64
yanıt306
Şevket Onur Kitapci:

Eğer 7 masa kazanır sa vay halimize . ozaman anlayacağız Erdoğan seni bu millet mumla atayacak mum da bulabilse tabi

240
355
yanıtYanıtla
MIHTAR:

CHP'nin yüzüne ne mal olduğunu Arslanlar gibi haykıran Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun oğlu dün CHPye katıldı.Bazen olabiliyor. Hz Ebubekir in oğlu da Bedir ve uhutta onların safındaydı. Hatta hz nuhun oğlu da onlardandır.

106
399
yanıtYanıtla
Lion 1:

Sende Allah'ın izniyle Yezid'in tarafındasin inşaallah hiç bir zaman Ebubekirin oğlu Mehmet'in tarafında olmayacaksın

yanıt66
yanıt21
Turgut Aydın:

Din satma bu memleketin %99 müslümannn

yanıt70
yanıt14
MIHTAR:

Bir gün döner aslına diyorum. Ayrıca Mehmet değil Muhammed anladın I lion parçası.

yanıt11
yanıt21
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title