Haberler

AK Parti Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane'nin Kalkınması İçin Çalışmalara Devam Ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İller Bankası tarafından Gümüşhane il ve ilçelerine yapılacak yatırımlara yönelik İller Bankası Genel Müdürü Tuncay Karaman'ı beraberindeki Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ile birlikte ziyaret...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İller Bankası tarafından Gümüşhane il ve ilçelerine yapılacak yatırımlara yönelik İller Bankası Genel Müdürü Tuncay Karaman'ı beraberindeki Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ile birlikte ziyaret etti.

Gümüşhane için yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Üstün, "Kelkit Belediyesine yüzde 50'si SUKAP kapsamında hibe olmak üzere atıksu arıtma tesisi inşaatı işinde kullanılmak üzere yaklaşık olarak 8 milyon TL ödenek aktarılmıştır. Kelkit-Kaş-Köse Belediyelerine Köse Barajından içmesuyu temini sağlanması amacıyla içmesuyu inşaatı işinde yüzde 50'si SUKAP kapsamında hibe olmak üzere yaklaşık olarak 40 milyon TL ödenek aktarılmasını yönelik çalışmalar başlatıldı" dedi.

Milletvekili Üstün, şöyle konuştu:

"Şiran Belediyesine yüzde 50'si SUKAP kapsamında hibe olmak üzere atıksu arıtma tesisi inşaatı işinde kullanılmak üzere yaklaşık olarak 7 milyon TL ödenek aktarılmıştır. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarımızın ilimize ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Kelkit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title