Haberler

AK Parti'li Uslu'dan "Erken Seçim" Açıklaması

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısını gündelik siyasi söylem olarak değerlendirerek, “Bizler için vız gelir tırıs gider” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısını gündelik siyasi söylem olarak değerlendirerek, "Bizler için vız gelir tırıs gider" dedi.

AK Parti Alaca Kadın Kolları Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Milletvekili Salim Uslu, bir ünlü düşünürün "siyasetçi önümüzdeki seçimleri düşünür devlet adamı ise gelecek nesilleri düşünür" dediğini belirterek, ülkeye yapılan yatırımları, hizmetleri yaparken gelecek nesilleri düşünerek yaptıklarını söyledi.

Yerel ve genel seçimlerin erkene alınmasının yeni bir şeymiş gibi istendiğini hatırlatan Uslu, "Bunu söyleyen adam sen 8 defa yenilmedin mi? 8 defa mağlup olmadın mı? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında girdiğin her seçimi, referandumu kaybetmedin mi? Sana ne oluyor Allah aşkına. Sanki yeni bir şey keşfetmiş gibi erken seçim diyorsun. Belli ki bunlarda yenilgi bir tutkuya dönüşmüş. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Yenildikçe adam keyif alıyor. Bu benim sözümdür bana güvenin diyor. Senin hangi sözüne güvenilir. Niye güvenelim. Sen 'aday değilim' dememiş miydin. Demiştin. Resmen televizyon kameralarının önüne çıkarak 'ben aday değilim' demene rağmen ertesi gün aday olduğunu nasıl izah edeceksin. Sana nasıl güvensin bu toplum. Oysa Recep Tayyip Erdoğan ne diyor. Dediğini yapıyor. Popülizm yapmayacağız diyor. Gerekirse belediye başkanını görevden alacağız diyor. Almaya da devam ediyor. Belediye başkanı gitsin diyenler bugün biz sahip çıkarız belediye başkanına demeye başladılar. Peki belediye başkanı niçin görevden alınır. Yolsuzluk yaptığı için mi? Hayır. İlla yolsuzluk yapması şart değil. veya beceriksizliği şart değil" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin geleceğin partisi olduğunu kaydeden Uslu, "Türkiye üzerine oyunlar oynanıyor. Türkiye üzerine tezgahlar kuruluyor. Bu hesabı bozmanın bir yolu var AK Parti'nin arkasındaki millet desteğinin devam etmesidir. Milletin desteği arttıkça kale gibi Tayyip Erdoğan'ın arkasında durdukça bunların hepsi gündelik siyasi söylemlerdir. Bizler için vız gelir tırıs gider" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Salim Uslu Ak Parti Çorum Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title