Haberler

AK Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Bakan Özhaseki'ye teşekkür etti

Güncelleme:

AK Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'daki deprem konutlarının 1 yıl içinde teslim edileceğini ve iş yerlerinin de 1 yıl içinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini açıklayan Bakan Özhaseki'ye teşekkür etti. Ölmeztoprak, Malatya'nın yeniden bölgenin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

AK Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'daki hak sahiplerine deprem konutlarının 1 yıl içinde teslim edileceğini, iş yerlerinin de 1 yıl içinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini açıklayan Bakan Özhaseki'ye teşekkür etti. Ölmeztoprak, Malatya'nın her yönü ile yeniden bölgenin parlayan yıldızı, çekim merkezi, bölge ticaretinde çok daha iyi noktalarda olacağını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte koordinasyon toplantılarına katılan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Ölmeztoprak, "Devletimiz ve milletimiz depremin ilk anından itibaren hep yanımızda oldu. Asrın felaketini yaşadık, asrın dayanışması ile yaralamalarımızı sarıyor yeniden ayağa kalkıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm imkanları bizim için seferber etti. Yapılan çalışmaları yakından takip etti. Malatya'da yapacağımız yatırımları bizzat kendisi destekledi. Bakanlarımızda sürekli Malatya'ya gelerek çalışmaları yakından takip ettiler. Dün ise her zaman Malatya'mızın yanında olan, Malatya'da devam eden çalışmaları yakından takip eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki Malatya'mızda idi. Sayın Bakanımız ile birlikte devam eden çalışmaları ve son durumu değerlendirdiğimiz koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. 6 Şubat depremlerinin ardından yaralarımızı sarmak, Malatya'yı yeniden inşa etmek adına yapılan çalışmaları tek tek masaya yatırdık. Bakanımız ile birlikte devam eden Emlak Konut inşaatını, Akçadağ ilçe merkezinde Emlak Konut tarafından yapılan çarşı projesini, Doğanşehir Konutlarını ve Polat Yolkoru Mahallesinde yeni yapılan köy evlerini yerinde inceledik" dedi.

Malatya'yı yeniden ayağa kaldırma çalışmalarının gece gündüz sürdüğünü belirten Ölmeztoprak, "Bizler her gün Malatya'yı karış karış geziyor, hemşerilerimizi dinliyor, sorunlarını not alıyor ve çözüme kavuşması için çalışmalara başlıyoruz. En önemli önceliklerimizden biri tabii ki deprem konutlarını bir an önce bitirmek ve hemşerilerimize evlerini teslim etmek. Sayın Bakanımız, tüm hak sahiplerine evlerinin 1 yıl içerisinde teslim edileceğini, hemşerilerimizin evlerinde huzur ve güven içinde yaşamaya başlayacağını açıkladı" diye konuştu.

Malatya'nın her yönü ile yeniden bölgenin parlayan yıldızı, çekim merkezi, bölge ticaretinde çok daha iyi noktalarda olması için çalıştıklarını aktaran Milletvekili Ölmeztoprak, "Bakanımız ile beraber esnafımızı da ziyaret ettik. Bakanımız, güçlü temellerle inşa edilen 5 bin 270 bağımsız bölümün olduğu inşaat alanında bulunan iş yerlerinin de 1 yıl içerisinde tamamen biteceği müjdesini verdi. İnşallah inşaatı devam eden çarşılarımızı en kısa sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Ölmeztoprak, "Malatya'ya gelerek çalışmaları yerinde inceleyen ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, yaralarımızı en kısa sürede sarmak için yaptığımız çalışmalara, Malatya'mızın yatırımlarına her daim destek olan, talimatları ve varlığıyla Malatya'mızın yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Milletvekili Malatya Deprem Yerel Haberler Politika Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title