Haberler

AK Parti'li Çamlı'dan Karamollaoğlu'na Kılıçdaroğlu tepkisi: "Kasetle göreve gelen adam mı dürüst?"

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Kılıçdaroğlu dürüsttür" sözleriyle ilgili, "Kayserililere de oy vermelerini söylüyor.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Kılıçdaroğlu dürüsttür" sözleriyle ilgili, "Kayserililere de oy vermelerini söylüyor. Kime oy versin Temel ağabey? Kasetle göreve gelen adam mı dürüst?" dedi.

AK Parti İstanbul milletvekili adayları seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kazandırdı. İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Çamlı, seçim çalışmalarına bugün Esenler'de devam etti. Çamlı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onları 7 Mayıs'ta Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinde düzenlenecek olan Büyük İstanbul Mitingine davet etti. 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için de desteklerini istedi. Çamlı, ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Karşı taraf kendisini ayıplı hissediyor"

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı, "Ben sahanın önceki seçimlere nazaran daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü karşı taraf kendisini ayıplı hissediyor, üzüntülü hissediyor, mahcup hissediyor. O mahcubiyeti başka şekillerde dile getirip örtmeye çalışıyorlar ama karşı tarafın gardının düşük olduğunu görüyoruz. Çünkü 6'lı, 7'li, 8'li ittifak dediğimiz, çok birbirine benzemez çeşitlerin zorla dış güçler tarafından bir proje olarak ortaya getirildiği aşikar" dedi.

"Kasetle göreve gelen adam mı dürüst?"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun CHP lideri Kılıçdaroğlu için oy istemesi hakkında konuşan Çamlı, "Temel ağabey Kayseri'de çıkmış, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iyiliklerini ve dürüstlüğünü anlatıyor. Hey gidi Temel ağabey. Kayseri'de Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adamın dürüst olduğunu anlatıyor ve ona güvendiğini söylüyor. Kayserililere de oy vermelerini söylüyor. Kime oy versin Temel ağabey? Kasetle göreve gelen adam mı dürüst? Kasetle göreve gelen adamın milletvekili kiralayarak siyasi hayatımıza kazandırdığı kadın mı dürüst? Böyle bir acayiplik var" dedi.

"Yeşilköy Havalimanı'nda milyonlar olarak duruşumuzu sergileyerek göstereceğiz"

Çamlı konuşmasının devamında, "Muhalif kesime daha önce oy vermiş arkadaşların bu düşünceler içerisinde, bu düşünceler ve vatan evlatlığı, bayrak sevdası, millet sevdası, ümmet sevdası, milli ve manevi değerler arasında sıkıştığını ve tabii ki vatan, millet ve iman değerlerin galip geldiğini görüyoruz. Burada odaklandıkları nokta 20 yıldır millete kesintisiz hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan'dır. Geçmişte Cumhur İttifakı içinde yer alan arkadaşlarda bir kavileşme görüyorum. Bu da 14 Mayıs gününde sandıklar açıldığı zamanı bize muştuluyor. Yarın da onun öncü muştusunu Yeşilköy Havalimanı'nda milyonlar olarak duruşumuzu sergileyerek göstereceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Temel Karamollaoğlu Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı Milletvekili İstanbul Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi?
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title