Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Cumhuriyet'in 100. Yıldönümünü Kutladı

Güncelleme:

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, 'Atalarımızdan miras aldığımız Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Atalarımızdan miras aldığımız Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Çopuroğlu mesajında ifadelere yer verdi:

"Tarihimizin en değerli günlerinden birini yaşıyoruz. Bugün büyük bir mutluluk ve gururla.; insandan, çoğulculuktan, hak ve hukuktan, adaletten, özgürlüklerden yana olan Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutluyoruz. Savaşlar ve işgaller görmüş ülkemizin güzel topraklarına bir bahar gibi gelen Cumhuriyet, elbette kolay tesis edilmemiştir. Halkın iradesi ve idaresinden yana olan bu rejim için çok sancılı süreçlerden geçilmiştir. Yokluk ve türlü zorluklar içindeki ülkemizin insanlarının yorgunluğunu gören, vatandaşların bağımsızlığa ve özgürlüğe olan ihtiyacını bilen ve önemseyen bir deha önce Meclis'i kurmuş ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" demiştir. Cumhuriyet kolay kurulmamıştır elbet, ancak gelişiyle de yorgun bir ülkenin üzerinden tüm karanlığı, tüm umutsuzluğu da olanca gücüyle silmiş süpürmüştür. Çağdaş ve demokratik bir yönetim biçimi olan Cumhuriyet ile birlikte ülkemize de yeni bir ufuk açılmış; bilim, eğitim, sanayi başta olmak üzere sayısız alanda kalkınma ve aydınlanma başlamıştır. Kadın erkek eşitliği, seçme ve seçilme hakkı, laik bir devlet anlayışı, hukukun üstünlüğü gibi kavramlarla tanışmıştır halkımız. Cumhuriyet de bu değil midir zaten? Akıl, bilim, sanat, bağımsızlık, özgürlük, hak, hukuk ve eşitlikten yana, kısaca insan ve insana dair ne varsa ondan yana olan değil midir Cumhuriyet?

Bu duygu ve düşüncelerle ilkelerinden asla şaşmayacağımız, eşsiz bir miras olarak aldığımız ve çocuklarımıza emanet edeceğimiz Cumhuriyet'imizin 100. Yıldönümünü kutluyor; devrimleri ve dehası ile bize bu ufku açan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet'in tesisi ve ilerlemesinde emeği bulunan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Cumhuriyeti Şaban Çopuroğlu Milletvekili AK Parti Türkiye Kayseri Miras Politika Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128226 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? LGS ne zaman? 2024 LGS giriş belgesi sorgulama! LGS konuları neler? Kırmızı Bülten ne demek, hangi suçlar için çıkarılır? İnterpol Kırmızı Bülten nedir, hangi ülkelerde geçerlidir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 23 MAYIS | Baraj doluluk oranı nedir? İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç? Olympiakos UEFA Kupası var mı? Olympiakos kaç kupası var? Bugün halka arz var mı? 23 Mayıs bugün hangi halka arzlar var? İşte halka arz olacak şirketlerin listesi! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten mi çıkartıldı? Eylem Tok ve oğlu tutuklanacak mı? Metin Akdülger neden Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı? Metin Akdülger kimle kavga etti, ne oldu? Sosyal medya ihbar hattı ne? Sosyal medya ihbar hattı açıldı mı? Stres saçları beyazlatır mı? Aniden saç beyazlaması neden olur? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 23 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? 6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title