Haberler

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den İstihdam Müjdesi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, geçtiğimiz günlerde İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek görüştüğünü ve Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Gümüşhane için bin kişilik kontenjan sözünü...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, geçtiğimiz günlerde İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek görüştüğünü ve Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Gümüşhane için bin kişilik kontenjan sözünü aldıklarını söyledi.

Milletvekili Üstün, rakamın belli olmasının ardından Yazıcı'yı tekrar arayarak sayının yetersiz olması durumunda 300-400 kişilik daha kontenjan talep ettiğini ve bu talebin olumlu karşılandığını da belirtti.

Önceki yıl bin 500 kişilik istihdamın ardından bu yıl da taleplere aynı hassasiyeti gösteren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'ya teşekkür eden Milletvekili Üstün, "İlimizde bu yıl TYÇP programı ile istihdam edilecek bin kişi gibi ciddi bir rakam var ortada. Eğer sayı yetmezse 300-400 kişilik daha talebimizde de bulunduk. Memleketimize hayırlı olsun" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Feramuz Üstün Nusret Yazıcı Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title