Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Elitaş ziyarette Başkan Yalçın'ın Öğretmen Günü'nü de kutladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Talas Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Elitaş, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ı ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yalçın ziyarette, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Elitaş ve beraberindekiler, Talas Belediyesi Osmanlı Evi'nde vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. Burada bulunan öğretmenlere çiçek veren Elitaş, Öğretmenler Günü'nü de tebrik etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'dan öğretmenlere hediye

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki iki okulu ziyaret etti.

Süleyman Tarman İlkokulu ve Mustafa Germirli İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Çolakbayrakdar, her daim eğitim ve eğitimcilerin yanında olduklarını belirtti.

Çolakbayrakdar ziyaretlerde öğretmenlere kahve hediye etti.

Melikgazi Belediyesinden Kıranardı Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis

Melikgazi Belediyesinin Kıranardı Mahallesi'nde birçok kursun yer alacağı MELMEK sınıfları, aile sağlığı merkezi ve gençlere Akıl Küpü Kütüphanesi kazandıracağı çok amaçlı sosyal tesisin yapım çalışmaları sürüyor.

Tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel, sanatsal ve sağlık anlamında ihtiyacının giderileceğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve sağlık hizmetine olan ihtiyaçlarını gidermek hem de gençlerimize ders çalışabilecekleri bir kütüphane yapmak için güzel bir proje hazırlamıştık. Atıl halde bulunan binayı baştan sona onarıyoruz. İnşallah çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak yakında hizmete açacağız. Şimdiden Kıranardı'na hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Yalçın Mustafa Elitaş Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title