Haberler

AK Parti'den İmamoğlu'nun aldığı cezayla ilgili ilk açıklama: Devam eden yargı süreci üzerinden linç kampanyası yürütüyorlar

Güncelleme:

AK Parti'den İmamoğlu'na verilen hapis cezasına yönelik ilk resmi açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Devam eden yargı süreci üzerinden muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkûm ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaretten verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasının yankıları devam ediyor. Karara birçok siyasi isim tepki gösterirken, Ak Parti'den konuya ilişkin ilk resmi açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, devam eden yargı süreci üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye yönelik linç kampanyası üretildiğini söyledi.

Çelik konu hakkında şunları söyledi:

"Devam eden yargı süreci üzerinden muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkûm ediyoruz! Yargı kararlarını eleştirmek elbette siyasetçilerin ve herkesin demokratik hakkıdır. Buna karşın muhalefetin henüz kesinleşmemiş yargı sürecini tartışırken komplolar üretmesi ve bununla Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi yan yana getirmeye çalışması tam bir istismar siyasetidir.

"LİNÇ KAMPANYASINA ASLA GEÇİT VERMEYİZ"

Ak Parti olarak vesayetin en ağır günlerinde dahi teslim olmadığımız linç kampanyalarına şimdi asla geçit vermeyiz. AK Partimizi ürettikleri siyasi komplolarla hedef alarak yasakçı siyasetle yan yana getirmeye çalışanların bu ülke tarihindeki bozuk demokratik sicili ortadadır.

"MİLLET İRADESİNDEN BAŞKA GÜÇ TANIMAYAN PARTİYİZ"

Yargı kararı sonrasında 6'lı masa içinde birden çok siyasi mühendislik çalışmasının yarış halinde olduğunu milletimiz görüyor. Yargı sürecini, 6'lı masa içinde siyaset yoluyla kabul ettiremedikleri bazı kararları birbirlerine dayatmak için kullandıklarını da herkes görüyor. Tüm bu siyaset mühendisliği çalışmaları elbette kendilerini ilgilendirir. Ancak hiçbir siyasi mühendislik arayışı için Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef almalarına müsaade etmeyiz… Biz millet iradesinden başka siyasi güç tanımayanların partisiyiz!"

AK Parti'den İmamoğlu'nun aldığı cezayla ilgili ilk açıklama: Devam eden yargı süreci üzerinden linç kampanyası yürütüyorlar

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

AK Parti İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 3 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

arif KABAÇALI:

bunların tüm dertleri Reisi Cumhur Tayyip Erdoğan gitsin kim gelirse gelsin de rahat rahat satalım vatanı derdi başka dertleri yok Allah akıl fikir versin

357
517
yanıtYanıtla
Alfa Acar:

SATACAK NE KALDI Kİ HEPSİNİ AKP SATTI ZATEN

yanıt11
yanıt9
Bahadır Tuncer:

Oralara gderse müslüman olacagi varsada olmaz.

37
32
yanıtYanıtla
özgür çevik:

Uzatmaya hiç gerek yok. Yasada, bu zatın ettiği hakaretin bir külfeti var ve bu külfetin de bir bedeli olmalı. Ayrıca bunu hiç bir partiye meal edemeyiz. Aksini düşünen varsa Aklından şüphe etmeli.

13
16
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Allah bu Vatani Milleti bin ayakli masa zihneti tuzaklardan korusun! Tüm serleri kendi baslarina çöksün

15
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title