Haberler

"22 yıldır AK Parti'ye oy vermedim" demişti! Erdoğan'ın aday gösterdiği eski CHP'li vekil Aydın Ayaydın'dan eleştirilere yanıt

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Aydın Ayaydın, daha önce sarf ettiği "22 yıldır AK Parti'ye oy vermedim" sözlerine açıklık getirdi. Aynı zamanda eski CHP'li vekil olan Ayaydın, "CHP üyeliğimi sonlandıralı 1-2 yıl oluyor. Ben AK Parti'ye başka siyasi partide olduğum için oy vermemiştim. Ancak son seçimde AK Parti'ye oy verdim." dedi.

İstanbul'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için aralarında İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Eskişehir'in de aralarında bulunduğu 26 ilin belediye başkan adayı açıklandı. Muğla adayı ise eski CHP'li vekil Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın, eski bir CHP'li olmasına dair ve daha önce sarf ettiği "22 yıldır AK Parti'ye oy vermedim" sözlerine açıklık getirdi.

"22 YILDIR AK PARTİ'YE OY VERMEDİM" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günü 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin adayını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise eski CHP milletvekili Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın daha önce yaptığı "AK Parti'ye 22 yıldır oy vermedim" açıklamasına gelen eleştirilere yanıt verdi.

AK Parti'den belediye başkan adayı olan eski CHP'li vekil Aydın Ayaydın'dan eleştirilere yanıt

"SÖZLERİM 14 MAYIS ÖNCESİYDİ, SON SEÇİMDE OYUMU AK PARTİ'YE VERDİM"

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Ayaydın, "Ben siyaseti noktalamıştım. Bu teklifi siyaset yapmak için kabul etmedim. Yerel yönetim olduğu ve Muğla'nın sorunlarını çözmek için kabul ettim. Bunu siyaset olarak düşünmemek lazım. CHP üyeliğimi sonlandıralı 1-2 yıl oluyor. Ben AK Parti'ye başka siyasi partide olduğum için vermedim. Son seçimde AK Parti'ye verdim. Bahsedilen demecim, 14 Mayıs'tan önceydi. O tarihe kadar oy vermediğim doğru." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Aydın Ayaydın AK Parti Aydın Muğla Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (23)

KARADENİZ ASLANI:

DARISI HALA KIYMET BİLMEYEN %48 LİK KESİMİN BAŞINA.

271
187
yanıtYanıtla
Fatih bayrakçı:

SENDE FAKİR FUKARA YANİ KUL HAKKI YİYEN TARAFTASIN. KUL HAKKI NEDİR BİLİYORSUNDUR İNŞALLAH.

yanıt0
yanıt2
meko:

Sen kıymet biliyorsunda ne oluyor sorsam geçinemiyorum diye ağlarsın.

yanıt95
yanıt98
sade vatandaş:

HELAL OLSUN NE OMURGA VARMIŞ AMA ONA OY VEREN,VERECEKLERE ÜZÜLÜYORUM

yanıt38
yanıt23
Bitlisli:

Siz kıymet bilen kesim yüzünden ülkenin geldiği nokta belli! Türk Lirası o kadar değer kaybetti ki maaşlara yüzde 49 zam yapmak zorunda kaldınız! Doğrusu birkaç ay sonra bu zam da enflasyona yenilecek!

yanıt27
yanıt13
s kcr:

Bir gün hepiniz AKP li olacaksınız

76
88
yanıtYanıtla
TEK YOL:

Ben parti tutmam ve ben satılık da değilim fikirlerimi satmam dediğin mümkün değil

yanıt40
yanıt49
Onemli Degil:

Siyasi Partiler Icin Neyini Verirsin, veya Neyini Satarsin ?

yanıt16
yanıt7
haylaz_7367:

Yorum yazacaktım dedim değmez

yanıt20
yanıt8
Özkan Bulut:

Yüzde 52 bakalım sizin Kadir kiymetinize on yıl sonra göreceğiz İstanbul'u yabancılardan dolayı terkeden terkedene olacak

83
76
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title