Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kara kara düşündürecek anket! İBB adaylığı için adı geçen 5 isim de sınıfı geçemedi

Güncelleme:

AK Parti'de İBB adayı olarak adı geçen Tevfik Göksu, Murat Kurum, Fahrettin Koca, Süleyman Soylu ve Hilmi Türkmen isimleri vatandaşa soruldu. Ankette 5 isim için de "Oy vermem" diyenlerin oranının "Oy veririm" diyenlerden daha yüksek çıkması dikkat çekti. Sonuçlar, her fırsatta İstanbul'u CHP'den geri almak istediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kara kara düşündürecek.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken anket şirketleri de araştırmalarına devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma, Ak Parti'nin İBB adayı olarak adı geçen 5 ismi sordu. Ancak Tevfik Göksu, Murat Kurum, Fahrettin Koca, Süleyman Soylu ve Hilmi Türkmen isimleri için "Oy vermem" diyenlerin oranı daha yüksek çıktı.

5 POPÜLER İSİM YARIŞTI

Bu isimler arasında Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de yer aldı.

  • Göksu'ya "Oy veririm" diyenler yüzde 44.2 olurken, "Oy vermem" diyenler ise yüzde 44.5 oldu.
  • Kurum'a "Oy veririm" diyenler yüzde 42.1 olurken, "Oy vermem" diyenler ise yüzde 44.9 oldu.
  • Koca'ya "Oy veririm" diyenler yüzde 40.2 olurken, "Oy vermem" diyenler ise yüzde 46.5 oldu.
  • Soylu'ya "Oy veririm" diyenler yüzde 38.7 olurken, "Oy vermem" diyenler ise yüzde 45.9 oldu.
  • Türkmen'e "Oy veririm" diyenler yüzde 36.1 olurken, "Oy vermem" diyenler ise yüzde 47.8 oldu.

"İSTANBUL'U BUNLARIN ELİNE BIRAKAMAYIZ"

Oy oranlarına göre hiçbir isim beklenen sonuca erişemiyor. Aksine "Oy vermeyeceğim" diyen kitle her isim için daha önde görünüyor. Bu anket ise özellikle İstanbul'u yerel seçimde CHP'den almak isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kara kara düşündürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulunmuş ve "İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel yönetim seçimlerinde zafere koşmaya var mıyız? Hele İstanbul'u bunların eline bırakamayız" demişti.

İşte yapılan anketten çıkan sonuç;

AK Parti'de İBB adaylığı için adı geçen 5 isme soğuk duş

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Süleyman Soylu Fahrettin Koca Hilmi Türkmen Murat Kurum İstanbul AK Parti Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title