Haberler

AK Parti'de büyük sürpriz! İstifaya zorlanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ adayı oldu

Güncelleme:

Tekirdağ'da şarkıcı Melek Mosso'yu sahneye çıkardığı için eleştiri oklarını üzerine çeken ve sonrasında baskılara dayanamayarak istifa eden eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 17'si büyükşehir, 48 ilin belediye başkan adayını daha açıkladı. Açıklanan adaylar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel oldu.

MELEK MOSSO KONSERİ BAŞINI YAKMIŞTI

Kamuoyu Cüneyt Yüksel'in ismini Uluslararası Kiraz Festivali'nde Melek Mosso'yu sahneye çıkarması ile duymuştu. O dönem Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı yapan Cüneyt Yüksel, bu hamlesinin ardından kendi partililerinin eleştiri oklarını üzerine çekmiş ve sonrasında baskılara dayanamayarak istifa kararı almıştı.

AK Parti'de büyük sürpriz! İstifaya zorlanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ adayı oldu

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

İstifa kararının ile birlikte AK Parti'de siyasi kariyeri bittiği yorumları yapılan Cüneyt Yüksel'in ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

AK Parti'de büyük sürpriz! İstifaya zorlanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ adayı oldu

İSTİFA AÇIKLAMASINDA NE DEMİŞTİ?

Cüneyt Yüksel istifa açıklamasında şu ifadelere yer vermişti: "Konserde sanatçının özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla, canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek; Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim. Esas olan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlete ve millete sadakatle hizmet etmek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cüneyt Yüksel Melek Mosso AK Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (10)

Abdullah Ağaç.:

Melek mosso kim kardeşim. Araştırın görün. Bu karı başınıza çıkarıyorsunuz. Okadar şehit verirken sanatçılar tarkanlar cem yılmazlar Mustafa sandallar nerde ha nerde. Bu ülkenin cefasini bunlar eziyetini millet cekiyor . Umrunda değil hiçbir sanatçı sanatçıyımis ne yaptı lan ne yaptı görende ülkeyi savaştan kurtardı sanar bu tipleri

250
127
yanıtYanıtla
meko:

Sakin ol şampiyon çok asabi gördüm seni:))

yanıt122
yanıt53
Özkan Bulut:

Siz neredesiniz ha neden yas ilan edilmedi sadece trolluk sizinki hiç bir şey umurunuzda değil

yanıt126
yanıt72
Abdullah Ağaç.:

Özkan Bulut: zekan algilayamaz. Ama soyleyim kardeşim. PKK gibi bir avuç pisliğe diz çöktü görüntüsü verilmesin diye. Bu arada el openlere birşey demeyecek misin.

yanıt13
yanıt8
DİYARBEKİR:

melk fısso

95
48
yanıtYanıtla
Salih GEZİCİ:

Kürtler bunu beğendi??

yanıt28
yanıt23
Güray Dilli :

Anket yapılmıştır , önde çıkan aday gösterilmiştir. Normaldir. Şimdiden hayırlı olsun

55
41
yanıtYanıtla
girilmez:

mosso değil messi gelse şu belediyeler boşa para harcamasın bu ne milletin parasını saçmayın tüm belediyeler de bu tür harcamalar kısılsın

59
2
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Bu arada bişi daha. Hiçbir belediye. Sanatçılara milyonluk konser versirip zengin etmesin. Ben Ataşehir oturuyorum. 15 civarı kinser verildie. Peki belediye 600 milyona yakın ödeme harcama yapıldı bana ne faydası var sanatçıları zengin ediyorlar bana faydası yok

26
4
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Kazanmayacağı için gönlünü almışlardır

17
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title