Haberler

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik İstifa Etti

Güncelleme:

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çelik, istifa gerekçesini açıklarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti ve bundan sonra AK Parti üyesi olarak partinin emrinde olacağını belirtti.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Ak Parti'li Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, "26 Nisan 2019 tarihinden bu güne, onur ve gururla yürütmüş olduğum AK Parti Çankırı İI Başkanlığı görevimden af talebim Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda uygun görülmüştür. Bu onurlu ve şerefli görevi bana tevdi ederek yapma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Çankırı İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi ve bugünden sonra da AK Parti üyesi olarak partimizin ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Abdulkadir Çelik AK Parti Çankırı Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title