Haberler

Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç oldu

Güncelleme:

AK Parti'de İstanbul ilçe belediye başkan adayları netleşti. İstanbul'un Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç oldu. İşte İlknur Kovaç'ın hayatı ve siyasi kariyeri...

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kitlendi, partilerin adayları bir bir açıklanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Murat Kurum'u aday gösteren Ak Parti'de Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı ise İlknur Kovaç oldu.

İLKNUR KOVAÇ KİMDİR?

İlknur Kovaç Bayraktar, 1979 yılında İstanbul'da doğmuş olup, Makedonya Üsküp şehrinden gelen bir ailenin üyesidir. İlköğrenimini Bayrampaşa Ahmet Haşim İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, orta ve lise eğitimini ise Bayrampaşa Rıfat Canayakın Okulu'nda almıştır.

Maltepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden mezun olan Bayraktar, ardından Marmara Üniversitesi'nde Uygulamalı Ticaret Hukuku üzerine yüksek lisans yapmış ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hukuku eğitimi almıştır. İkinci üniversite eğitimine ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde devam etmektedir. Avukat olarak meslek hayatına atılan Kovaç Bayraktar, Bayraktar Hukuk Grubu'nun kurucu avukatıdır.

SİYASİ KARİYERİ

2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başlamış, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve İnsan Hakları Birim Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş ve 2018 yılında Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı'na atanmıştır. Halen bu görevi sürdürmektedir. 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi olarak seçilen İlknur Kovaç Bayraktar, Bayrampaşa Belediye Meclisi Hukuk ve Eğitim Komisyonları Başkanı'dır. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için Ak Parti tarafından Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Politika

İlknur Kovaç Bayrampaşa İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title