Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP'li Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP'li Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Eşraf Kasapoğlu ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret eden Öztaylan, Mirza'nın siyasi alanda verdiği mücadelenin nihayete erdiğini belirterek, "Ben belediye başkanı olduğum dönemde azimle, inatla ve şevkle çalışarak bu makam için çalıştı ve sonunda başardı. Bu çabayı, bu dirayeti ve başarıyı çok az insan bekler" dedi.

Yerel seçimlerin sadece Dursun Mirza ve kendileri arasında geçmediğini söyleyen Milletvekili Öztaylan, "Biz ne kadar rakip olsak da ortağız. Bu seçim sadece Dursun Mirza'yı ilgilendirseydi kendisi bugün beni bu kadar sıcak karşılamaz ve benden yardım talep etmezdi. Bizler birbirimize mecburuz. Bandırma Belediyesi'nde icra ve ifa edilecek işlerin yüzde 60'ı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Halk yerel seçimlerde Bandırma'da CHP'yi, büyükşehirde de AK Parti'yi tercih etti. Burada verdiği mesajda, 'Sizler bugüne kadar kavga ettiniz. Eğer kavga ederseniz bir yere varamazsınız. Biz ikinizi de birbirinize mecbur kıldık. Buyurun hizmet edin' dedi. Onun için bizler mecbur değil, birbirimize mahkum edildik" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, ayrılık ve kavganın bir şey kazandırmadığını belirterek, "Geçtiğimiz dönemlerde aynı partinin belediye başkanı ve milletvekilinin kavgalı olduğunu gördük. Bandırma'nın eksiği birlik ve beraberliktir. Sorunları birlikte çözememektir. Umarım bu durumu yeni dönemde aşarız. Büyükşehir ve Bandırma belediyelerinin ayrı partiden olması bir çekişme değildir. Bizim Bandırma olarak BŞB'den hakkımız olan projeleri alabilmemiz gerekir. Sadece biz değil, ayrım yapılmadan bütün belediyeler almalıdır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cemal Öztaylan Dursun Mirza Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title