Haberler

AK Parti Antalya İl Başkanı ve Aksu Belediye Başkanı Olayı Değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, il binasında yaşanan olayı değerlendirdi. Çetin, İYİ Parti ve CHP'nin çalışmadığını belirterek, yaşanan olayı kınadı. Şahin ise saldırıyı hayal kırıklığı olarak nitelendirdi ve hizmetlerin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

'ÇİRKİN BİR EYLEMDE BULUNULMUŞTUR'

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, il binasında olaya ilişkin açıklama yaptı. Çetin, AK Parti'nin saha çalışmalarını yerelde yürütmeye başladığını belirtti. İYİ Parti ve CHP'nin çalışmadığını ifade eden Çetin, "Bir eylemle karşı karşıya kaldık. Antalya'nın icraatlarından söz ettiğimiz bir ortamda ortalığı karıştırdılar. Mecliste başlayıp, makam odasında devam eden bir olay yaşadık. Başkanın görevi, meclisin düzenini sağlamaktır. Başkan, yetkisi gereği düzeni bozan kişiyi dışarı davet eder. İYİ Partili meclis üyesi, oyla o noktaya gelen kişi oy birliği ile komisyondan geçen maddenin görüşüldüğü anda çirkin bir eylemde bulunulmuştur" dedi.

'KABADAYI BİR GÖRÜNTÜ İLE GELİP, RACON KESMEYE ÇALIŞTILAR'

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in makamda sohbet ettiği anda İYİ Partili il başkan ve başkan yardımcılarının da aralarında olduğu 30 kişinin baskına geldiğini söyleyen Çetin, "Kabadayı bir görüntü ile gelip 'Buraya hesap sormaya geldik' dediler. Racon kesmeye geldiklerini gördük. Bu yaklaşım hiçbir partiye yakışmaz. Antalya böyle yönetilmez. Antalya'da hizmet yapmak istiyorsanız önce vatandaşın gönlüne girin. Bu olayı kınıyoruz. Kimsenin yaptığını yanına kar bırakacak değiliz. Yasal haklarımıza başvuracağız" diye konuştu.

'ÇOK DİKKATE ALINACAK ADAMLAR DEĞİLLER'

Halil Şahin ise "Herkes biliyor ki; hizmet yarışındayız. Nerede söz verdiysek, onu yapacağız. Bunu herkes biliyor. İl ve ilçe başkanlarını çağırıp, 30'a yakın adam belediyeyi basıyor. Ne yapmaya çalışıyoruz? İmar çıkan bir yerde 2 düğün salonu ve kültür merkezi ile 13 dükkan yapacağız. Bunlar, Aksu'nun bir an önce beklediği hizmetler. Bunları engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Saldırıyı hayal kırıklığı olarak nitelendiren Şahin, "75 bin nüfusu olan Aksu'da zamanla yarışarak, hizmet yapıyoruz. Aksu'da engelleme siyaseti her zaman birinci öncelik oldu muhalefette. Bunları dikkate almadan işimize bakacağız. Ne amaçla geldiklerini iyi biliyoruz. Halk da biliyor. Çok da dikkate alınacak adamlar değiller" diye konuştu.

Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Halil Şahin Ali Çetin İYİ Parti Ali Çetin Antalya Politika Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title