Haberler

AK Parti Adayı Turgut Altınok, 14 Çiftin Nikahını Kıydı

Güncelleme:

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören ilçesinde düzenlenen toplu nikah törenine katıldı. Altınok, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine giren 14 çiftin nikahını kıydı. Altınok, yeni evlenen çiftlere tavsiyelerde bulunarak, aile değerlerini sahiplenmelerini ve yaşatmalarını söyledi.

14 ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören ilçesinde düzenlenen toplu nikah törenine katıldı. Altınok, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine giren 14 çiftin nikahını kıydı. Altınok, yeni evlenen çiftlere tavsiyelerde bulunarak, "Gençlerimiz, gelinlerimiz, damatlarımız bir yola çıkıyorlar. Bu yol uzun bir yol, uzun ince bir yol. Bir ömrü beraber yaşayacaksınız, bir ömrü beraber paylaşacaksınız, bir ömrü beraber taşıyacaksınız. Tabii ki milletimizin temelini aile oluşturmaktadır. Aile değerlerini, kendi değerlerimizi, kendi kimliğimizi, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi sahiplenmeliyiz, yaşamalıyız, çocuklarımıza yaşatmalıyız" dedi.

Altınok, nikah işlemlerinin ardından çiftlere fincan takımı hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Sevgililer Günü Turgut Altınok AK Parti Ankara Dünya Etkinlikler Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title