Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Gastro Akademi'yi ziyaret etti

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sincan Belediyesi bünyesindeki Gastro Akademi'yi ziyaret etti. Göktaş, aşçılık eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelerek yemek yaptı ve tercih destek programı kapsamında çekilişi kazanan üniversite öğrencileriyle sohbet etti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da akademinin faaliyetlerinden bahsederek gençlerin gelişimine katkıda bulunduklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gastro Akademi'yi ziyaret etti.

Göktaş, Sincan Belediyesi bünyesindeki Gastro Akademi'de aşçılık eğitimi alan öğrenciler ile "Tercih Destek Programı" kapsamında yapılan çekilişi kazanan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Aşçılık atölyesinde öğrencilerle yemek yapan Göktaş, şöyle konuştu:

"Burada çok keyifli vakit geçirdik. Önce Öğrenci Projesi kapsamında vekilimiz Rümeysa Kadak'ın destekleriyle öğrencilerle tanıştık. Sincan Belediyesinin de desteğiyle böyle bir proje yürütülüyor. Öğrenci tercihlerine yönelik bir program kapsamında bir araya gelmiştik. Öğrencilerden bazı sorular geldi. Bunlardan biri de benim yemek yapmayı sevmemle veya voleybola merakımla ilgiliydi. Gençlere söz verdik, çekiliş yapıldı ve bu çekilişte kazanan gençlerle bir araya geldik. Hem sohbet ettik hem yemek becerilerimizi onlarla paylaştık."

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Gastro Akademi'nin üç yıldır faaliyette olduğunu, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirtti. Akademiden mezun olanların rağbet gördüğünü dile getiren Ercan, gençlerin hem akademik hayatta hem de sanatsal ve kültürel alanda yetişmesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bakan Göktaş, daha sonra başka bir grup öğrenciyle voleybol oynadı.

Kaynak: AA / Politika

Mahinur Özdemir Göktaş Sincan Belediyesi Murat Ercan Sincan Aile Eğitim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title