Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak operasyonu! Zeydan Karalar'dan ilk açıklama geldi

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında Büyükşehir Belediyesi Başkanının danışmanlarından birinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Adana'da, bizim belediyemizde, bizim olduğumuz yerde kanunsuz hiçbir iş olmaz" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi. Danışmanlarından birinin de gözaltına alındığı operasyonla ilgili Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan ilk açıklama geldi.

YAPILAN OPERASYONU "ALGI" OLARAK YORUMLADI

Konuk olduğu Halk TV canlı yayınında belediyeye düzenlenen operasyonla ilgili bir değerlendirme yapan Karalar, " Adana'da, bizim belediyemizde, bizim olduğumuz yerde kanunsuz hiçbir iş olmaz" dedi. Karalar, İsmail Küçükkaya'nın "Nedir bu?" sorusuna ise "Algı" diye yanıt verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak operasyonu! Zeydan Karalar'dan ilk açıklama geldi

İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA VE RÜŞVET OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi. Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışması başlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak operasyonu! Zeydan Karalar'dan ilk açıklama geldi

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Mürüvet S. de gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Karalar Adana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (10)

Deniz Fırat:

Secim yaklasinca chp li partilere yapilan klasik algi calismasi

134
195
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Sen uyumaya devam et...

yanıt123
yanıt64
Blackened:

Sorgulamak yok yani. Algı... Allah akıl fikir versin. Siz akplilerden beter olmuşsunuz

yanıt14
yanıt9
Mehmet Vatandaş:

parti ayırımı yapmadan bütün belediyeleri özellikle büyük şehir belediyelerini mercek altına alın bakalım ......

221
7
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Bahaneleri de hazır...

90
44
yanıtYanıtla
Demir Acer :

İşini rüşvetsiz yaptirabildigin bir kurum yokki hep rüşvet hep rüşvet)

71
8
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Ben Adanalıyım ve maalesef doğruluk ihtimali çok yüksek. Gerçi şu an tüm yolsuzluklar belediyerde dönüyor. Parti ayrımı olmaksızın. Kılıflarıda hazır. Bunlar kılıf bulamamış demek ki

51
7
yanıtYanıtla
Quantum:

Yargıdaki rüşvet ve yolsuzluk iddiaları araştırılsın diye önerge verildiğinde reddenler söz konusu muhalefet belediyeleri olunca anında düğmeye basıyo. Uyutmaya, sömürmeye devam

29
13
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Antalya'da ormanda ağaçları kesmişler yakmismislar sonra belediyeden tarla müsadesi almışlar ve sonrasında kaçak villa dikmişler, tapu sorgulama sisteminden bakin yuzde 98 kacak yapi.

27
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

He he tani ya hep algı, ne yazikki isini kanunsuz ve cabuk yaptirmak istersen belediyelerin çoğu rüşvet alir, chp li belediyeler öncelikli örnek olarak Antalya orman arazilerinin cogunda villa var Canakkale deniz kenarinda yazlıklar yuzde 80 kacak İzmirde cabasi.

19
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title