Haberler

Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil

Güncelleme:

Bazı basın yayın organlarında yer alan ve Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?", "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının yöneltildiği iddiası büyük ses getirdi. Haberlere ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz" dedi.

Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?", "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddia edilmişti.

İDDİAYA ART ARDA YALANLAMA

Söz konusu iddialar ile ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yalanlama geldi.

BAKAN TUNÇ: MÜLAKATLARDA BU YÖNDE SORULAR SORULMAMIŞTIR

Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı; "Adalet Bakanlığımızın görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddiaları tamamen gerçek dışı ve büyük bir yalandır. Mülakatlarda bu yönde sorular kesinlikle sorulmamıştır. Bu iftirayı dillendirmek, siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye yakışmaz. Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Görevde Yükselme Sınavı İddialarına Yalanlama

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI: İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZDIR

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı; "Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?' soruları soruldu" iddiası doğru değildir. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınavında, iddia edildiği gibi sorular sorulmamıştır. İddialar tamamen asılsızdır."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Görevde Yükselme Sınavı İddialarına Yalanlama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Görevde Yükselme Sınavı İddialarına Yalanlama

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Adalet Bakanlığı Sosyal Medya Yılmaz Tunç Siyaset Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (67)

haksız mıyım:

Adaleti sağlayamayan adalet bakanı, çevreyi koruyamayan, güzelleştiremeyen çevre bakanı, tarımı geliştirip, kalkındıramayan tarım bakanı, halkın sağlığını koruyamayan sağlık bakanı, ülkeye kaçak girişine engel olamayan iç işleri bakanı, bütün herkesin Cumhurbaşkanı olamayan partisinin Cumhurbaşkanı olan bir Cumhurbaşkanı vs vs vs... İşte oy verdikleriniz bunlar. :)

1351
64
yanıtYanıtla
kerem can:

Sanane kime oy veriyorsam. Sen hiç sorguladın mi TUVALET terliğine bile oy veririm diyenleri ya da İzmir'in pisliğini temizlemek için değişim şart diye. ADAM GİBİ ELEŞTİR HAKKINI VERELİM YOKSA çeneni KAPAT.

yanıt63
yanıt221
haksız mıyım:

hoş geldin mehmet jackalı. bir sen eksiktin senden de nasihat aldık

yanıt19
yanıt10
haksız mıyım:

Bunların söylediği tek bir şey doğru o da ALLAH'ın 1 olduğu, geri kalan her sözlerinde mutlaka bir yalan vardır.

1148
34
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

hah işte geldi zırto cehp trolü. noldu la ancak mı ayıkabildin?

yanıt34
yanıt522
haksız mıyım:

inönüye sormuşlar, ''hiç Allah demiyorsunuz.'' neden diye. ya az evvel allahaısmarladık dedim ya demiş. bu cehp bakın hiç değişmiyor. çakma trollerinin de Cenabı Allah'ın adını andığı yer sadece bu yorum sayfaları olmuş.

yanıt44
yanıt495
haksız mıyım:

haksız mıyım: Boşuna kıvranmayın sizin için yolun sonu görünüyor... :))) Bu arada haksız mıyım ismi sürekli haksız olana yakışmadığı için artık senin yerini ben aldım, bir insan her sözünde haksız olup birde utanmadan haksız mıyım diye nick kullanır mı..? :))) Hey Allah'ım sen büyüksün sen bilirsin.

yanıt152
yanıt12
haksız mıyım:

Olum haksız, bir insan sürekli haksız olup bir de kendisine haksız mıyım nicki koyar mı..? O yüzden bu nicki sen hak etmiyorsun ve size yolun sonu görünüyor hiç kıvranmayın. ;))

yanıt132
yanıt7
Yusuf ODEMIS:

Sırf yorum yazmak için yorum yazan bir mal daha-

yanıt4
yanıt138
Onur Yener:

Yalan CHP ve medyasının ağzında yuva yapmış, daha bakalım ne kadar iğrençleşecekler...

yanıt25
yanıt200
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title