Haberler

Polisten Kaçarken Merdivenlerden Düştü

Polisten kaçarken merdivenlerden düştü Hırsızlık şüpheli kaçmaya çalışırken yaralandı Kadıköy'de gündüz vakti hırsızlık şüphesiİSTANBUL - Kadıköy'de gündüz vakti bir apartmana giren 3 şahıs apartman sakinlerinin ihbarı üzerine kıskıvrak yakalandı.

Polisten kaçarken merdivenlerden düştü

Hırsızlık şüpheli kaçmaya çalışırken yaralandı

Kadıköy'de gündüz vakti hırsızlık şüphesi

İSTANBUL - Kadıköy'de gündüz vakti bir apartmana giren 3 şahıs apartman sakinlerinin ihbarı üzerine kıskıvrak yakalandı. Hırsız oldukları iddia edilen şüphelilerden bir tanesi polisten kaçmaya çalışırken merdivenlerden düşerek yaralandı.

Olay, Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Çavuş Kuşu Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 11.00 sıralarında hırsızlık amacıyla apartmana gelen 3 şüpheli şahıs 7. kattaki daireye girmek istedi. Durumu fark eden apartman sakinleri hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahısları apartmanda yakaladı. Bu sırada polislerden kaçmaya çalışan 1 şüpheli merdivenlerden düşerek hafif yaralandı. Yaralanan şüpheli şahıs olay yerine çağrılan ambulansla çevrede bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer şüpheliler ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bir ses duyup apartmana koştuğunu söyleyen bir mahalle sakini, "Hemen buraya geldik. Binanın içinde 3 kişilerdi. Hemen polisi aradık. Polis geldi ve yakaladılar. Şuan bir tanesi yaralı" dedi.

Eşinin şüpheli şahısları fark etmesi üzerine polise haber verdiklerini söyleyen bir apartman sakini ise, "Ben Kadıköy'deydim eşim aradı kapı bakma deliğinde bir göz görüyorum dedi. Bende hemen polisi aradım. Daha sonra eve geldim. Tekrar eşimi aradım 2 kişi var dedi. Daha sonra apartmana giren insanları da engelledik. Ekipleri bekledik. Sonra ekipler geldi ilk önce 2 kişi yakalandı. Ardından bir kişinin de yaralandığı söylendi" şeklinde konuştu.

Polisten Kaçarken Merdivenlerden Düştü
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Kadıköy

İsrail, Lübnan'ın güneyindeki 24 beldeye saldıracağını duyurdu

Vuracakları 24 noktayı açıklayıp "Hayatınız için kaçın" dediler

Olay görüntü! Netanyahu füze yağmuru sırasında sığınağa mı saklandı?

Dünyaya kafa tutan Netanyahu füze yağmuru başlayınca soluğu sığınakta almış

Türkiye Narin'in katilini ararken aile bireyleri para derdine düşmüş

Türkiye Narin'in katilini ararken aile bireyleri para derdine düşmüş

Sinan Ateş davasında CHP lideri Özel'e hakaret eden sanık duruşma salonundan çıkarıldı

CHP lideri Özel'e "Haysiyetsizsin, kahpe seni" deyince salondan atıldı

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });