Haberler

    TOGG T10X'in yeni donanım paketi test sürüşünde görüntülendi

    Güncelleme:

    Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından projesine başlanan ve adı TOGG olarak belirlenen Türkiye'nin yerli ve milli otomobilinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. 2023 yılının Mart ayında satışa çıkan ve teslimatları devam eden TOGG T10X modeli yeni donanım paketiyle görüntülendi. İşte detaylar… Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından proje ve üretimi başlayan yerli otomobil TOGG'dan yeni haberler geliyor. Instagram'da @yerliotomobil_bilgi isimli bir hesap tarafından paylaşılan gönderiye göre TOGG T10X modelinin aynasız versiyonu görüntülendi. Sarı T plaka ile yolda seyretmekte olan modelin bir test aracı olması muhtemel. Sarı geçici plakası ile Bursa yollarında görülen bu beyaz TOGG T10X farklı aksesuarlara sahip. Aracın bir test aracı olduğu tahmin ediliyor. Üzerinde T10X yazıları olmayan bu otomobilin dışarıdan görüldüğü kadarıyla seri üretimdeki T10X modellerine göre büyük bir farkı var. Aracın yan aynaları yok. Onun yerineyse kameralar bulunmakta. Ayrıca edinilen son bilgilere göre 1435 adet TOGG T10X'in teslim edildiği belirtildi.

    Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından projesine başlanan ve adı TOGG olarak belirlenen Türkiye'nin yerli ve milli otomobilinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. 2023 yılının Mart ayında satışa çıkan ve teslimatları devam eden TOGG T10X modeli yeni donanım paketiyle görüntülendi. İşte detaylar…

    Artık ayna yok kamera var: İşte aynasız yeni TOGG T10X!

    Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından proje ve üretimi başlayan yerli otomobil TOGG'dan yeni haberler geliyor. Instagram'da @yerliotomobil_bilgi isimli bir hesap tarafından paylaşılan gönderiye göre TOGG T10X modelinin aynasız versiyonu görüntülendi. Sarı T plaka ile yolda seyretmekte olan modelin bir test aracı olması muhtemel.

    Sarı geçici plakası ile Bursa yollarında görülen bu beyaz TOGG T10X farklı aksesuarlara sahip. Aracın bir test aracı olduğu tahmin ediliyor. Üzerinde T10X yazıları olmayan bu otomobilin dışarıdan görüldüğü kadarıyla seri üretimdeki T10X modellerine göre büyük bir farkı var. Aracın yan aynaları yok. Onun yerineyse kameralar bulunmakta.

    Daha piyasaya çıkmadan zam yedi: Dacia Spring fiyat listesi!

    TOGG ilk tanıtıldığında da hatırlayacağınız üzere gösterilen prototiplerde kameralar yer almaktaydı. Marka üretim gidişatına göre farklı modellerde veya donanım paketlerinde bu kameraların olacağını belirtmişti. İlk çıkan TOGG'ların yan aynalarında kamera yoktu fakat bundan sonraki süreçte satılacak olan TOGG'larda yeni donanım paketleri görebiliriz. Ayrıca edinilen son bilgilere göre 1435 adet TOGG T10X'in teslim edildiği belirtildi.

    ÖzelliklerVerilerMotor160 KW/ 320 KWBeygir gücü218 HP/430 HP0-100 hızlanma7.6 sn/ Menzil314 km/ 523 kmOtonom sürüş2. seviyeAks açıklığı2890 mmEuro NCAP5 yıldız hedefleniyorMotor seçenekleriArkadan itişli/ Dört çekerBatarya seçenekleriStandart (52,4 kWh) / Long Range (88,5 kWh)Elektrik tüketimi–WLTP16,7 kWh/100 km – 16,9 kWh/100 kmŞarjRapid şarj teknolojisi

    2023'te 28 dakikada yüzde 20'den 80 dolum

    2025'te 8 dakikada yüzde 80 dolum

    Peki siz Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen TOGG T10X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı bir otomobil mi? Eksikleri varsa neler? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

    Kaynak: Shiftdelete / Otomobil

    TOGG T10X Instagram Türkiye Bursa TOGG Otomobil Haberler

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    Bakmadan Geçme

    Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title