Haberler

    Doğan Trend Otomobilite Ankara'da yeni şubesini açtı

    Güncelleme:

    Ankara Söğütözü'nde yeni şubesini açan Doğan Trend Otomobilite, otomobil, motosiklet ve elektrikli araçlar ile şarj çözümlerini tek çatı altında topluyor.

    Ankara Söğütözü'nde yeni şubesini açan Doğan Trend Otomobilite, yeni tesiste otomobil, motosiklet ve elektrikli araçlar ile şarj çözümlerini tek çatı altına topluyor.

    Aralarında MG,Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, MotoGuzzi, Kymco,Silence ve Suvmarket'in olduğu markalar, Doğan Trend Otomobilite Ankara'da tüketicilere hizmet vermeye başlarken, otomobilden motosiklete, elektrikli araçlardan şehir içi mobilite çözümlerine kadar birçok farklı ve özel ürün aynı anda incelenebiliyor.

    Açılış konuşmasına "Doğan Trend olarak gücümüzü 65 yılı aşan Doğan Grubu'nun değerlerinden, enerjimizi ise yeni trendleri amansızca takip eden ekibimizden ve sahadaki teşkilatımızdan alıyoruz" diye başlayan Doğan Trend Otomotiv CEO'su Kağan Dağtekin, "Ekip olarak heyecanla, canla başla çalışıyoruz. 'Bu dükkan bizim!' diyerek çıktığımız yolda bugün ülke genelinde 91 adet yetkili noktada hizmet sağlayan 1200 kişilik dev bir aile olmayı başardık. 2023 yılı sonunda 25 milyar TL iş hacmine ulaşmış olacağız. Bir yandan yeni ve kullanılmış araç satarken diğer yandan servis hizmeti sunuyoruz. Geçen yılı 16 bin adetlik satışla kapatmıştık. Bu yıl adetsel anlamda 3 kat, ciro anlamında ise 6 kat büyümüş olacağız. 25 bini otomobil, 15 bini motosiklet, 1500'ü de deniz olmak üzere diğer mobilite dahil toplamında 45 bin adet satışla müşterimizin daha özgür ve mobil olmalarına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

    Perakende şirketleri Otomobilite'yi 2022 başında kurduklarını söyleyen Perakende Operasyonları, Araç Kiralama ve Suvmarket'in liderliğini yapan Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya ise, ülkenin önde gelen perakende ağlarından biri olmak için çalıştıklarını vurguladı. Ankara Otomobilite'de kısa süre önce satışa başladıklarını hatırlatan Uğur Sakarya, "Ankara ekibimiz öyle başarılı oldu ki yeni şubemiz, eylül ayında en çok satış yapan 2'nci şubemiz oldu. Grubumuzdan ve markalarımızdan aldığımız güçle planladığımız şekilde büyüyoruz. Doğan Trend Otomobilite'nin İstanbul ve İzmir'den sonra 6'ncı noktası olarak açılan Ankara şubemizden sonra yaz sezonunda Bodrum, Çorlu ve İzmir'deki ikinci plazamızı da hizmete açtık. Aralık ayında inşaatı tamamlanacak İstanbul Kartal şubemiz ile birlikte Otomobilite'yi 5 ilde 10 noktaya çıkartarak 2 yıl içinde Türkiye'nin en büyük otomotiv perakendeciliği şirketleri arasına sokmuş olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

    Ankara'daki yeni tesis, grubun ikinci el markası Suvmarket'in de Türkiye çapındaki 6'ncı şubesi olarak hizmet veriyor. İkinci el SUV'lar Ankara Söğütözü'ndeki showroomda sergileniyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Motosiklet Söğütözü Ankara Otomobil Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

    Bakmadan Geçme

    DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title