Haberler

    BMW i4 Raisa&Vanessa'nın dijital defilesine konuk oldu

    Güncelleme:

    Borusan Otomotiv’in temsilcisi olduğu BMW’nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli Yeni BMW i4, dünyaca ünlü moda tasarımcıları Raisa&Vanessa’nın New York Fashion Week kapsamında gerçekleşen dijital defilesinde ilk kez gösterildi.

    Borusan Otomotiv'in temsilcisi olduğu BMW'nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli Yeni BMW i4, dünyaca ünlü moda tasarımcıları Raisa&Vanessa'nın New York Fashion Week kapsamında gerçekleşen dijital defilesinde ilk kez gösterildi.

    BMW'nin tamamen elektrikli modellerinin çatı markası BMW i iş birliği ile gerçekleştirilen özel etkinlikte Yeni BMW iX ve Yeni BMW iX3 sergilenirken, Yeni BMW i4 ise Türkiye'de ilk kez ortaya çıktı. Raisa&Vanessa'nın 2022 Sonbahar Kış koleksiyonuna estetik tasarımı ve cesur karakteri ile eşlik eden tamamen elektrikli Yeni BMW i4'in ilk çeyrek sonunda Türkiye'de yollarla buluşması hedefleniyor.

    Sürdürülebilirlik, tasarım ve lüksün zamansız hikayesi

    Modacı ikizler Raisa&Vanessa ile birlikte gerçekleştirilen iş birliğinin bir parçası olarak, Yeni BMW i4 ile birlikte sürdürülebilirlik, tasarım ve lüksün zamansız hikayesinin buluşturulmasının konu edinildiği bir film de yayına alındı. Doğadan, stilden ve lüksten ödün vermeyen tasarımlarla sürdürülebilirliği modaya yansıtma çabasında olduklarını ifade eden Raisa&Vanessa kardeşler, son koleksiyonlarına eşlik eden Yeni BMW i4'ün de tüm bu özellikleri tek bir potada erittiğini belirtti. Tasarıma başlarken doğa ile ilişki kurmanın ve doğanın zamanıyla senkron olmanın ilk adım olduğunu belirten tasarımcılar, Yeni BMW i4'ün modern, zarif ve sportif tasarımını doğa dostu elektrikli teknolojisiyle birleştirmesinden de etkilendiklerini belirtti.

    Yeni BMW i4

    BMW'nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli Yeni BMW i4 ve ilk tamamen elektrikli M modeli Yeni BMW i4 M50 yollarla buluşmak için gün sayıyor.

    BMW'nin sportif karakterini ve Gran Coupe´'nin zarif tasarımını, ferahlık ve pratiklikle birles¸tiren Yeni BMW i4, WLTP normlarına göre 500 km'yi aşan bir menzil sunuyor. Bas¸tan itibaren tamamen elektrikli bir su¨ru¨s¸ sistemi ic¸in tasarlanmıs¸ esnek arac¸ mimarisine sahip Yeni BMW i4, 2022'nin ilk çeyreğinde Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda yerini alacak.

    >

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Borusan Otomotiv New York Moda Haberler

    'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

    "AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

    Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

    Bakmadan Geçme

    S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi!
    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title