Haberler

Önder Özen, Beşiktaş Maçının Skorunu Bildi

Güncelleme:

Kasımpaşa'nın başına geçmeden önce NTVSpor'da yorum yapan Önder Özen, Beşiktaş maçı için "Kolay gibi görünüyor. Kasımpaşa 4 maçta 5 ve 5'in üzerinde gol yemiş." demişti.

Beşiktaş'ın, Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Önder Özen'in, teknik direktörlüğe başlamadan hemen önce Kasımpaşa - Beşiktaş maçı için yaptığı açıklamalar gündeme geldi.

Özen, geçtiğimiz hafta yaptığı değerlendirmede Kasımpaşa'nın ligin en çok gol yiyen ikinci takımı olduğuna dikkat çekerken, "Kasımpaşa maçı Beşiktaş açısından kolay görünüyor. Çünkü 51 gol yemiş Kasımpaşa. Ligin en çok gol yiyen takımı. Son dönemde 4 maçta 5 ve 5'in üzerinde gol yiyerek bir periyot geçirmiş. Kolay gibi görünüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Önder Özen Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

dadas 25mobilWeb@haberler.com:

Yani kısaca gene yiyecez demiş. Şikeyi de fener yapıyor demi. ..

15
13
yanıtYanıtla
SzyxcMobil-IOS:

Koyduk muu

3
3
yanıtYanıtla
KadikoyluMobil-IOS:

Onder ozen, suslu cumleler kurup, otoriter spor adami kimligine.. Carsi pazar ezigi

1
2
yanıtYanıtla
Efsane:

Anlaşılan renkliler Paşa dan beklenti içine girmişler. . .

1
1
yanıtYanıtla
Ali bomba aliMobil-IOS:

Ne para götürmüştür

0
1
yanıtYanıtla
bio:

Kasımpaşa gibi takıma ayıp oluyor, Kasımpaşa bu değil yenilgi olur ama bu kadar 5. li sonuçlu yenilgi olmaz. . Bu takım 5 li sonuçlarla yenilmez yeter ki adam gibi futbol oynasın. . Sanki resmen maç satıp şike yapıyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title