Haberler

Öğretmen Koca, Öğretmen Eşini Evde Eski Öğrencisiyle Bastı

Güncelleme:

Aydın'da oturan öğretmen koca E.Ö., evde eşinin eski öğrencisi R.Ş. ile uygunsuz halde yakaladığı eşi M.Ö.'den tek celsede boşandı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde oturan öğretmen koca E.Ö. (37), evde eşinin eski öğrencisi R.Ş. (22) ile uygunsuz halde yakaladığı 14 yıllık öğretmen eşi 1 çocuk annesi M.Ö.'den (37) tek celsede boşandı.

ŞÜPHELENİP ODALARI TEK TEK ARADI

Nazilli'deki bir ortaokulda fen bilgisi öğretmeni olan E.Ö., geçen 7 Ocak'ta, ders programının değiştiğini öğrenince, saat 10.00 sıralarında evine döndü. Bir süre anahtarıyla kapıyı açmaya çalışan E.Ö., başarılı olamadı. 5 dakika kadar sonra ise başka bir ortaokulda Türkçe öğretmeni olan eşi M.Ö. saçları ıslak olarak telaşla kapıyı açtı. Durumdan şüphelenen E.Ö., odaları aramaya başladı.

PERDE ARKASINDA YARI ÇIPLAK BULDU

Çocuk odasına girdiğinde perdenin arkasında yarı çıplak havluya sarılmış, bir gençle karşılaşınca şoke oldu. Eşi M.Ö.'yü de gencin bulunduğu odaya sokan E.Ö., kapıyı üzerlerine kilitleyip, bir yakını ile avukatını çağırdı.

KARISININ ESKİ ÖĞRENCİSİYMİŞ

E.Ö., R.Ş.'nin, cep telefonuyla çektiği yarı çıplak fotoğrafını avukatına delil olarak verdikten sonra, polisi arayıp durumu bildirdi. M.Ö. ve R.Ş., polis merkezine götürülüp, ifadelerine başvuruldu. M.Ö. ifadesinde, 6 yıl önce görev yaptığı Kuyucak'taki bir ortaokuldan öğrencisi olan R.Ş. ile ilişkisi olduğunu kabul edip, eşinden şikayeti olmadığını, evden ayrılacağını söyledi.

TEK CELSEDE BOŞADI

R.Ş. de ifadesinde M.Ö. ile 5 yıldır zaman zaman birlikte olduklarını anlattı. E.Ö. ise 14 yıllık eşi, bir çocuk annesi M.Ö. ve birlikte olduğu gençten şikayetçi oldu.

E.Ö., kendisine ve 13 yaşındaki oğullarına yaklaşmasını istemediği eşi M.Ö.'ye Nazilli Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Mahkeme dün görülen davanın ilk duruşmasında çifti boşayıp, tek çocuklarının velayetini tedbiren babasına verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (191)

Onur:

Allah''ım sen bizim gibi aciz kullarını sadakatsiz eşlerle sınama, her şeyin hayırlısını nasip eyle Ya Rabbim. . .

114
3
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

chpnin istediği zihniyet ..

56
42
yanıtYanıtla
garadaalı:

allah kimseye edepsiz kadın nasip etmesin, kadının edepsizi şeytandan bile tehlikelidir

84
0
yanıtYanıtla
tugrul:

YAV ÖĞRETMENİ DEĞİLMİ ÇOCUĞA ÖĞRETİYOR NE SAKINCA VAR . HEMEN KÖTÜ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.

5
65
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Serefsiz kadin 5 yildir adami aldatiyor hosuna gitmiyorduysa daha önce bosansaydin olmazmiydi ???!!!

62
4
yanıtYanıtla
trmobilWeb@haberler.com:

Tayyip dindar nesil deyince herkes karsi cikmisti..nesil dindar olmazsa zina cogalir.nesil bozulur..

43
22
yanıtYanıtla
?Mobil-ANDROID:

salak karisini niye öldürmemis ki

20
43
yanıtYanıtla
aga:

akp geldı zına suc olmaktan cıktı boyle olaylar cogaldı hem sızde gıdın evınızı bı yoklayın benım basıma gelmez demeyın chp ye laf atanlar

49
10
yanıtYanıtla
benMobil-ANDROID:

kimsenin başına gelmesin

52
0
yanıtYanıtla
32 farzi bilmeyen bir nesil yetisti...:

32 farzi bilmeyen bir nesilden , , ne beklersiniz. . . ?

50
2
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title