Haberler

Nuray Hafiftaş Kendisine Sorulan Soruya Şarkıyla Cevap Verdi

Güncelleme:

Sanatçı Nuray Hafiftaş'ın 12. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali Şarkı ve Ses Finali'ndeki şarkılı mesajı, sosyal medyayı salladı.

2. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali Şarkı ve Ses Finali'nde jüri üyeliği yapan sanatçı Nuray Hafiftaş , sunucu tarafından kendisine yöneltilen soruya şarkıyla cevap verdi.

'YETİŞ YA MUHAMMED YETİŞ YA ALİ'

Hafiftaş, "Her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz, ekmek kadar su kadar değerli dostluk, kardeşlik sevgi ve barış hakkında ne söylemek istersiniz" diye sorulunca, mikrofonu aldı ve "Yetiş ya Muhammed ya Ali" adlı şarkıyı seslendirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Nuray Hafiftaş Medya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (82)

cihan:

yıllar önce malatya''ya okumaya gittim, serhan isminde bir arkadaşım oldu, birkaç yıl o kadar iyi geçindik ki kardeşimden öte hale geldi, ne zaman ki mezhep din peygamber muhabbetleri açıldı, bizim aramız bozuldu, ben sünni o alevi, tartış tartış biryere varamadık, o benim nasıl oluyor da kuran-ı kerim''in değişmeden günümüze kadar gelebildiğine inanmama inanamadı, ben de onun bunu nasıl oluyor da sorgulayabiliyor olmasına inanamadım, tartışmanın sonu hiç iyi olmadı, aramız bozuldu, arkadaşlığımız bitti, yıllar geçti ben bunu buradan yazarken şimdi kendime diyorum ki ''keşke mezhep tartışması yapmasaydık da hala arkadaş kalsaydık benim canım kardeşim...

57
3
yanıtYanıtla
lale:

eğer sünniler alevilere ''mum söndü'' demekten, aleviler de sünnilere ''hacca gitmeyin araplara para yedirmeyin'' demekten vazgeçer de herkes kendi inancını yaşamaya karar verirse işte o zaman biter bu saçmasapan tartışmalar...

51
0
yanıtYanıtla
...:

bu aileyi dağıtmayın, kimse birbirini sevmek zorunda değil ama hepimiz bu kocaman evin içinde yaşamak zorundayız, çünkü gidecek başka evimiz yok bizim, kimse kimseyi bu evden kovmaya çalışmasın, evin reisi evlatları arasında ayrım yapmasın, kardeşler birbirlerinin hayatlarına karışmasın...

50
0
yanıtYanıtla
MURAT:

AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK NURAY ABLA TAM YERİNDE VE ZAMANINDA SÖYLEDİN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZ KARDEŞİZ ANLAYIN ARTIK

47
1
yanıtYanıtla
serdar:

önce namazını kıl sonra himmet bekle

9
38
yanıtYanıtla
Hüseyin YILMAZhm.yilmazz@gmail.com:

ne biliyorsun da ne söylüyorsun be adam ? görende anlı secdeden kalmıyor sanır. Ki öyle olan adam da ; tevazu haya sahibi olur da yine de böyle dengesizce yazmaz.

yanıt0
yanıt0
serdaralparslanfatih9@gmail.com:

kendimide dahil ediyorum merak etme.namaz hepimize farz.namazını kıl sonra himmet bekle.ibadet etmem için secdeye varmam gerekmez diyen müslümanlıkla alakası olmayan lara bi lafım yok.

yanıt0
yanıt0
Fatmafatmaselcuk67@hotmail.com:

Şu namaz kılan kılmayan ayrımına girmeyin arkadaşlar bu hem ayıp,hem üstümüze vazife değil ,dinde zorlama yoktur.İsteyen kılar istemeyen kılmaz bu kimseyi ilgilendirmez.Allah ile kul arasında olan özel bir durum .....

yanıt0
yanıt0
TAGUTsilither@hotmail.com:

Serdar sen bence namaz kılma abi himmet falanda bekleme senin yazdıklarından benim anladığım kadarıyla sen baya Allahla ortak çalışır duruma gelmişin insanların yaptığı amellerle cennetlikm i cehennemlik mi müslüman mı değil mi himmet bekler mi beklemez mi sen her şeye karar verir olmuşun ama ben Allaha ortak olanlara dünyalık defterim kapanınca bi zati onun kelamından duymayı tercih ederim ortaklarının ağızları beni bağlamaz...!

yanıt0
yanıt0
YEŞİM TAŞLI:

BAŞBAKANIMIZIN KULAKLARI ÇINLASIN!!!

33
12
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title