Haberler

Mikrofonu açık unutan Abdülkerim Durmaz'dan canlı yayında ağır küfür

Güncelleme:

Beyaz Futbol programında sunucunun konuştuğu sırada mikrofonunun açık olduğunu unutan Abdülkerim Durmaz'ın "Doğduğu günün ..... ..... ben gidiyorum" ifadelerini kullandığı duyuldu.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve zaman zaman skandalları ile gündeme gelen Beyaz Futbol programının dün akşam yayınlanan bölümüne Abdülkerim Durmaz'ın küfrü damga vurdu.

Daha önce Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnakları hedef alan çıkışı ile büyük tepki çeken programda dün akşam da sunucu Onur Yıldız konuştuğu sırada Abdülkerim Durmaz'ın "Doğduğu günün ..... ..... ben gidiyorum" ifadelerini kullandığı duyuldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

KÜTAHYALI'NIN GERİ DÖNMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönüşü nedeniyle Beyaz Tv'ye tepki göstermişti. Türkoğlu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan Beyaz Tv'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum" ifadesini kullanmıştı.

ERTEM ŞENER İSTİFA ETMİŞTİ

7 yıldır Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karara imza atarak kanaldan istifa ettiğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Rasim Ozan Kütahyalı Abdülkerim Durmaz Beyaz Futbol Beyaz TV Medya Spor Haberler

500

Yorumlar (74)

ADNAN:

BU AHLAK YOKSUNU ADAMLARIN EKRANA ÇIKARTILMASI YANLIŞ.SPOR PROGRAMI ADI ALTİNDA ABUK SABUK,BOŞ,SEVİYESİZLİK VE GÜRÜLTÜ YAPIYORLAR

26
10
yanıtYanıtla
YORUMCU:

İZLEME KARDEŞİM O ZAMAN SEN NE ARARSAN ONU BULURSUN HER TÜRLÜ YAYIN VAR

yanıt2
yanıt2
sami:

Bu kanal ı izleyen din ve ahlak ayrıca devletine düşmandır. Tüm kötülükler bu kanaldan yayılıyor.

23
12
yanıtYanıtla
kemal:

Koronada ilk bu kanalda çalışanlarda çıkmıştı zaten. acilen kapatılsın

yanıt0
yanıt2
CAN DEP:

Bu Kara tv denilen kanal yandas beslemelik medyanin bir kanaldir..reyting ugruna her türlü ahlaksizlik yapmak mübhadir..kimse bunlara dokunamiyor cünkü bunlara dokunmasi gerekenler kendileridir..18 yilda ülekeyi bu duruma getirdiler Adalet hukuk mekanizmasi cökmüs beyin ölümü gerceklesmistir...uyanmak yok uyumaya devam..!

20
13
yanıtYanıtla
Maltepeli:

Kim dediki bu hale gelin diye hemen hükümete sallama bak işine hadeeee

yanıt1
yanıt2
vtd:

aynı sizin halktv

yanıt0
yanıt0
baykanlı:

ozan kütahyalı geldikten sonra programı izlemiyorum, bıraktım kimseyede tavsiye etmiyorum

21
10
yanıtYanıtla
sıkıntı tınne:

rasim ozan olmadan seyredimiyordu asıl. sen seyretme. çok ta tınn.

yanıt0
yanıt0
55:

zavallı bir yandaş kanal

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title