Haberler

Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu Darende'de Gösteri Yaptı

Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Darende ilçesinde "Ali Cengiz" adlı oyunu sahneledi."Gönüllerde Açan Bahar Çiçekleri" projesi kapsamında Darende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Gösteri Salonu'nda sahnelenen oyunu yaklaşık 500...

Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Darende ilçesinde "Ali Cengiz" adlı oyunu sahneledi.

Darende Kültür Sanat Derneği ve Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan

"Gönüllerde Açan Bahar Çiçekleri" projesi kapsamında Darende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Gösteri Salonu'nda sahnelenen oyunu yaklaşık 500 öğrenci izledi.

Darende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay, bu tür etkinlikleri öğrencilerin sosyalleşmesi ve sanata olan ilgilerinin artması dolayısıyla önemsediklerini belirterek, kendilerine destek olan Malatya Belediyesi ve tiyatro oyuncularına teşekkür etti.

Darende Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Ölçer de beğeni ile izlenen oyundan dolayı Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ettiğini kaydetti.

2 bölüm halinde ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine sunulan gösteri sonunda, Darende Kültür ve Sanat Derneği yönetimince Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına çeşitli hediyeler verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Malatya Belediyesi Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title