Haberler

Zeki Alasya'nın Kızı: Cem Yılmaz Vefasız Çıktı

Güncelleme:

Zeki Alasya'nın kızı Zeynep, verdiği röportajda Cem Yılmaz'ı vefasızlıkla suçlayarak "Komşu olmamıza rağmen cenazeye gelmedi" dedi.

Magazin gündemini 360'da ekrana taşıyan Elif Güvendik'in sunduğu 'Elifnağme' programında Zeynep Alasya, Cem Yılmaz'a sitem etti.

"CEM YILMAZ GELMEDİ"

Zeki Alasya'nın, basında yer alan geçmiş tarihli röportajlarında; "Eğer bir gün Oscar kazanacaksak bu Cem Yılmaz'ın yaptığı iş olacak" açıklamasından yola çıkılarak Cem Yılmaz'ı ne kadar sevdiğinin anlaşıldığını ama cenazede bulunmadığı hatırlatılınca Zeynep Alasya "Babama abi derdi. Kapı komşuyuz. Ozan Güven'le tanışmıyoruz ama o da komşumuz. Babam öldüğünde Ozan Güven hemen geldi. 'Bir ihtiyacınız var mı?' diye sordu. Çok mutlu oldum. Tarık Akan koştu geldi ama Cem Yılmaz kapılarımız birbirine bakacak kadar yakın komşu olmamıza rağmen gelmedi. Elbette çok üzüldüm" dedi.

"RAHATSIZLIĞI YOKTU"

Babasının filmlerini televizyon ekranında gördüğünde hala dayanamadığını ve kanalı değiştirdiğini söyleyen Zeynep Alasya, Zeki Alasya'nın ne kadar sevildiğini öldükten sonra anladığını belirterek şunları ekledi: "Torunu Ali babamın kopyası. Ben hala babama aşığım. Çok komik bir insandı babam. Zor günler yaşadı ama hiç parasını cebinde tutmadı. Cebinde 200 lirası olsun biri 400 lira istediğinde cebindekini vermekle yetinmez diğer 200 lirayı da borç bulur verirdi. Rahatsızlığı yoktu, sahnedeydi ölmeden bir ay önce. Hiç acı çekmeden bir melek gibi göçtü gitti. Hala yüreğim yanıyor.

"OKAN ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ"

Sevildiğini ölünce daha iyi anladım. Mesela Okan Bayülgen programında öyle güzel şeyler söyledi ki çok duygulandım. Ata Demirer ve Şahan Gökbakar ile tanışıklığımız yok cenazeye katılmadılar."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Elif Güvendik Zeki Alasya Ozan Güven Cem Yılmaz Magazin Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500

Yorumlar (16)

burhan:

namaza düşman adamın cenazesinde namaza düşman adamların çoğunlukta olması şaşırtan bir durum olmasa gerek.

14
16
yanıtYanıtla
Beykozlu:

Müslümanın kişinin cenazesine gidilir yani babanda müslüman olsaydı kesin gelirdi

9
18
yanıtYanıtla
TC:

zorunda mı?

5
18
yanıtYanıtla
CEM HAKLI:

adamın ne mecburiyeti var ya hu. ben olsam bende gitmezdim.

6
14
yanıtYanıtla
misafir:

cem yilmazi sevmem ama illaki herkesin her cenazeye gidecek diye bir durum yok, basin karsisinda böyle bir aciklama yapman ölen babana saygisizlik ve sacmalikdan baska bir sey degil. böyle seyleri disariya vurmak iyi bir sey degil. sende cem yilmazin cenazesine gitmessin ödesmis olursunuz.

16
3
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Öldümü cem ya ne oluyo

yanıt0
yanıt2
ccc:

AKASYA DURAĞI ÇOK GÜZELDİ BE ÖZLÜYORUZ HALA :(

4
11
yanıtYanıtla
cem:

gelmeyebilir adam ne bu şikayet etmeler sanki mecburmuş gibi rahat bırakın insanları sıkıştırmayın sen babana çok iyi baktınmı mutlu ettinmi ettiysen yetmiyomu sana bu tatmin etmiyomu etrafındakileri ne zorluyorsun zahmete sokuyosun utanmaz

11
2
yanıtYanıtla
cabbarınyo:

Ayıp etmiş, ama rahmetli Zeki Alasya''nın kızının yaptığı çok daha ayıp

6
7
yanıtYanıtla
KEL:

Keke kekodur. Keko olan adam olmaaaaaaaaaaaaaz. Zaten ben bu cemin hiç bir programını veya çıktığı programları seyretmedim, seyretmem de.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title