Haberler

Yüzünde sivilceler çıkan Zeynep Alkan yaşadıklarını anlattı: Özgüvenim sıfır, dışarı çıkamıyorum

Güncelleme:

Yönetmen Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yüzündeki sivilceleri göstererek "Tedavim başladı, özgüvenim sıfır. Dışarı bile çıkmak istemiyorum" dedi. Alkan, sosyal medyadaki güzellik algısına da sitem etti.

Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen kızı Zeynep Alkan, bu sefer de yüzündeki sivilcelerden dolayı konuşulmaya başlandı.

"ÖZGÜVENİM SIFIR"

Yüzünde çıkan sivilcelerden dolayı tedavi görmeye başlayan Alkan, Instagram hesabından yayınladığı videoda son halini gösterdi. Yaşadığı süreçten bahseden Alkan, "Delilerce cildimde çıktı ve çok ağrıyor, çok kaşınıyor. Bir anda oldular. Ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim. Şu an bir tedavi süresindeyim. Özgüvenim sıfır, dışarı bile çıkmak istemiyorum. Hepimizin sivilcesi olabilir. Güzellik yüzde değil içtedir. Bu da şu an benim gerçeğim" dedi.

"INSTAGRAM'DA SİMÜLASYONUN İÇİNDE YAŞIYORUZ"

Sosyal medyada oluşturulan güzellik algısına da sitem eden genç oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Sosyal medyada her zaman en mükemmelini en güzelini en harikasını paylaşarak birbirimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Instagram'da bir simülasyonun içinde yaşıyoruz. Ben de aynı şekildeyim."

Yüzünde sivilceler çıkan Zeynep Alkan yaşadıklarını anlattı: Özgüvenim sıfır, dışarı çıkamıyorum

Yüzünde sivilceler çıkan Zeynep Alkan yaşadıklarını anlattı: Özgüvenim sıfır, dışarı çıkamıyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Zeynep Alkan Hamdi Alkan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

ARZU DEMİR:

GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER

90
1
yanıtYanıtla
Doğru söyleyen :

Keşke tek derdimiz bu olsa.

63
0
yanıtYanıtla
Mücahid Glsri:

güzelim deme bir sivilce yeter

27
0
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

aylardır bu sivilce haberini bekiyorduk.. Kim bu hatuın memlekete ne faydası var?

22
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Eeee sevgili Zeynepcik her gün çeşit, çeşit pozlar verip genç kızları kıskandırmak için resimlerini paylaşıyordun.Bak küçücük sivilceler senin psikolojini alt üst etti ! Însan düşünebilen, sorumlu ve değerli bir varlıktır. Neymişim, ben havasında değil, ne olacağım bilinciyle yaşamı idrak etmemiz lazımdır.

21
3
yanıtYanıtla
aylin baka :

ne büyük dert!! aman Allah'ım ne olacak şimdi bu kızcağızın hali??

15
2
yanıtYanıtla
uCube :

Alerjik olabilir, bir şey olmaz. Büyüdüğün de geçer. ;))

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title