Haberler

Yüzleşme Dizisinde Sürpiz İddia! Engin Öztürk ve Hande Doğandemir Yeniden Aşık Oldu

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan Yüzleşme dizisinin başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün eski aşklarının yeniden alevlendiği iddia edildi.

Hafta içi her sabah Süper Fm'de Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa Programı'nın hazırlayıp sunan Seyhan Erdağ, yayında Yüzleşme dizisinde başrolleri oynayan Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün sette tekrar yakınlaştığını ve aşklarına kaldıkları yerden devam ettiklerini iddia etti.

2015 YILINDA AŞK YAŞAMIŞLARDI

2015 yılında aşka yelken açan Hande Doğandemir ve Engin Öztürk ilişkisi sona ermişti. Ancak Yüzleşme dizisinin setinde yeniden başladığı öne sürüldü. 2 hafta önce başlayan dizinin ilk yayın gününde çekimlerin yapıldığı Alanya'da bir davet düzenlendi, basının da davetli olduğu o gecede Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün arasındaki etkileşim ve yakınlık fark edildi.

Yüzleşme Dizisinde Süpriz İddia: Yeniden Aşık Oldular!

Hafta içi her sabah Süper Fm'de Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa Programı'nın hazırlayıp sunan Seyhan Erdağ yayında "Sonra bir araştırma yaptım ki, 2015 yılında başlayıp biten ilişkinin özellikle Hande Doğandemir'in yakın hareketleriyle yeniden başlandığını" öğrendim şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Engin Öztürk Seyhan Haberler

500

Yorumlar (1)

SÜMBÜLLÜ''ye mürit adayının son günahları:

Tam ben bu kadına yüzleşecektim olmadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title