Haberler

Yolda mahsur kalan Şafak Sezer yardım istedi: Allah rızası için sesimizi duyun

Güncelleme:

İstanbul'da hayatı adeta durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle bazı noktalarda trafik durdu, yolda mahsur kalanlar oldu. Ünlü oyuncu Şafak Sezer de sosyal medyada İstoç-Mahmutbey gişelerine yakın bir bölgeden bir video paylaşarak "6 saattir arabadayız, hiçbir şey kımıldamıyor" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Şiddetli kar yağışının etkisi altında olan İstanbul'da trafik adeta felç oldu, bazı vatandaşlar saatlerce araçlarında beklemek durumunda kaldı.

"6 SAATTİR BURADAYIZ"

Ünlü oyuncu Şafak Sezer de aynı noktada geçirdiği 6 saatin ardından bir video çekerek sosyal medyada paylaştı. İSTOÇ kavşağında, Mahmutbey gişelerine yakın bir noktada olduğunu ifade eden Sezer, saatlerden hiçbir şeyin kımıldamadığını belirterek devlet yetkililerinden yardım istedi.

"ÇOLUK ÇOCUK, HASTALAR VAR"

Açıklamalarında Sezer, "İstoç kavşağındayız, Mahmutbey gişelerine yakın. Yaklaşık 6 saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyurun. Çoluk çocuk bayanlar var. 6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın. Rica ediyorum, biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz ama burada da hastalar var" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Şafak Sezer İstanbul Haberler

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (41)

Pan River:

Oy verirken sesini duyan İmamoğlu oyu aldıktan sonra sesini duymayan İmamoğlu

96
77
yanıtYanıtla
Hasan Celik:

Chp budur işte sadece ekran karşısında konuşur ama Ak partili bakanlar hep sahada deprem olur ordalar sel olur ordalar salgın olur ordalar her şeye müdahale ederler

60
55
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hasan Celik: :))))))))))))))))))

yanıt13
yanıt10
Deniz Gezmiş:

D-100 ile E-5 karayolu TCK ya ait belediyeyle ne ilgisi var . Aslını astarını bilmeden fırsat bulmuş ya cahil hemen İmamoğlu'na yükleniyor. Memleketin durumunu enflasyonu görmezden gel. Allahın doğal afetini İmamoğlu 'na mal etmeye çalış.

43
68
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Sel orman yangınları afet değil di yani haa...

yanıt31
yanıt8
Özgür Bilen:

Arkadaşlar karayolları genel müdürlüğü diye bir makam var bu karayolları onlara bağlıdır ve her sene en ufak kar yagisinda okullar tatil edilirken devlet gece 3 ye neden yasak etti de 2 gün önceden yasak etmedi düşünün bunu bunun sebebi siyasilerin kendilerinin oynadığı çıkar oyunundan sebebtir CHP AKP veya hangi parti olursa olsun çıkarları doğrultusunda halka eziyettir önce bunu anlayın mecliste birbirine hakaret edip öğlen yemeği yiyen milletvekillerinden ne beklersiniz

63
43
yanıtYanıtla
Serkan Eryeler:

Belediyenin araçları ne ise yarıyor o yolları e 5 tem belediye araçları kullanıyor onu geçtim şehir içinde yollarda kapalı ara yollardan bahsetmiyorum ana yollar odamı karayollarına bağlı zırto

yanıt56
yanıt36
Çamlica Gazoz:

Her felaketi imamogluna yükleyen zavallılar.sizin komiknyorumlariniz yüzünde akp iktidarı kaybetmekuzere desteğe devam edin

40
65
yanıtYanıtla
Serkan Eryeler:

Sizin gibi ezikler sağolsun

yanıt7
yanıt11
HAKAN ARSLANOĞLU:

İşte İmamoğlu işte hizmet, İmamoğlu "bu kar yağışı kimlerin işi olduğunu biliyorum ama kimse merak etmesin perşembe günü yol kapanmaları hepimizi teğet geçecek" hizmet vermeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.

55
47
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title