Haberler

Yıldız Asyalı'nın mutluluğu 30 gün sürdü! Düğün yaptığı sevgilisinden "Şiddet gördüm" diyerek ayrıldı

Güncelleme:

29 Haziran'da yönetmen Kerem Saka ile düğün yapan oyuncu Yıldız Asyalı, sevgilisinden şiddet gördüğünü belirterek önceki gün evlerini ayırdı. Ayrılık sonrası konuşan oyuncu "Kerem beni sürükleyerek evden attı" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Hayat Bilgisi dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran'da bir süredir birlikte olduğu yönetmen Kerem Saka ile Bodrum'da bir düğün yaptı. Nikah kıymadan sadece düğün yapan Asyalı'nın mutluluğu kısa sürdü.

"BENİ SÜRÜKLEYEREK EVDEN ATTI"

Düğünden 30 gün sonra ayrılık kararı alan oyuncu, biten ilişkisi hakkında 2. Sayfa'ya yaptığı özel açıklamada "Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı" dedi.

Yıldız Asyalı'nın mutluluğu 30 gün sürdü! 'Şiddet gördüm' diyerek sevgilisiyle ayrıldı

"NİKAHIMIZ YOK SADECE DÜĞÜN YAPTIK"

Resmi nikahının olmadığını belirten oyuncu sözlerine "Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık" diyerek devam etti.

Yıldız Asyalı'nın mutluluğu 30 gün sürdü! Düğün yaptığı sevgilisinden 'Şiddet gördüm' diyerek ayrıldı

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VİDEO ÇEKTİ

Bunların yanı sıra Asyalı'nın gözyaşları içinde çektiği videosu da sosyal medyada gündem oldu. Asyalı, hayvan barınagˆından sahiplendigˆi K-9 ko¨pegˆinin ''as¸ıya go¨tu¨recegˆiz'' denilerek kendisinden alındıgˆını so¨yledi. ''Ko¨pegˆimi geri istiyorum'' çağrısında bulunan Asyalı, paylaştığı videoda go¨zyas¸larını tutamayarak "Ona zarar vereni mahvedeceğim!" dedi.

Yıldız Asyalı'nın mutluluğu 30 gün sürdü! 'Şiddet gördüm' diyerek sevgilisiyle ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Asyalı Yönetmen Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (57)

Halil:

Fakir yapsa kötü söylenir.Zengin, sanatçı, sosyete yapsa normal karşılanır.Nasıl bir ahlak yapısıdır bu.

54
1
yanıtYanıtla
Gültekin:

Nikahsız düğün dini nikah yok resmi nikah yok biz evlendik ne güzel dünya işde böyle olur.

39
1
yanıtYanıtla
haberci:

Çürük insan müsvetteleri gençlerimize kötü örnek oluyor. Film mi çeviriyorsunuz gelinlik ve damatlık giyerek. Sizi adam yerine koyup izleyenlerin. . . .

37
1
yanıtYanıtla
Edip:

Allah aşkına dini nikah yok resmî yok bunların.o davete gidenlerede yazıklar olsun bu neyin evliliği utanç verici bide haber olmuş

33
1
yanıtYanıtla
ercan:

Nasıl bi hayat ya?Nikah yok düğün var, baktın olmuyor çek git. Ne ar var bunlarda ne de namus!!!

30
2
yanıtYanıtla
Hakan:

İnterneti yasaklayacagina. Asıl bunlari yasakla reis. Türk ailesi diye birsey kalmayacak bu gidisle. Ne ahlak kaldi ne de din. Hala ayasofya. Keske ayasofya acmayla hersey düzelseydi be reis. Toplumumuzun gercek ama ciddi sorunlari var. Onlari cözüme ulastirin

24
8
yanıtYanıtla
Nur:

Ee bunlarda internette cikma kuş beyinli

yanıt4
yanıt6
tarık:

ayasofyaya nasıl bağladın cehaleti reis napıcak herkesin kulağınımı çekecek

yanıt9
yanıt6
Birisi:

Ayasofya ne alâka nerden bağladın buraya

yanıt4
yanıt4
Ben:

Allah kahretsin sizin gibileri, nikah yokmuş Muş Muş ta! Eeeee? Zina yaparak evcilikmi oynuyorsunuz siz? Bunlar tam bir akım akım akım!!! Kapılmayın sakın siz gençlerimiz sizi içine çeker ve boğar!!!!!

24
7
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title