Haberler

Yeşim Ceren Bozoğlu 21 Günde 7 Kilo Verdi

Güncelleme:

Ayrıldığı 'O Hayat Benim' dizisindeki Nuran karakteri için 30 kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu, kaldığı zayıflama merkezinde 21 günde 7 kilo verdi.

İki haf­ta ön­ce 'O Ha­yat Be­nim' di­zi­sin­den ay­rı­lan Ye­şim Ce­ren Bo­zoğ­lu, can­lan­dır­dı­ğı ka­rak­ter için al­dı­ğı 30 ki­lo­yu ver­ebilmek için Ku­şa­da­sı­'n­da bir za­yıf­la­ma mer­ke­zi­ne git­ti. 21 gündür za­yıf­la­ma mer­ke­zin­de ka­lan Bo­zoğ­lu, 7 ki­lo ver­di.

AT KUYRUĞU ÇAYIYLA ZAYIFLADI

Ka­lan ki­lo­la­rı­nı ver­mek için sı­kı bir şe­kil­de ça­lı­şan Bo­zoğ­lu, di­yet prog­ra­mın­da ağır­lık­lı ola­rak seb­ze ye­mek­le­ri, sa­la­ta­ ve seb­ze çor­ba­la­rı­nı ter­cih et­ti­ği­ni an­lat­tı.Bo­zoğ­lu­'nun ki­lo ver­me­sin­de­ki en önem­li et­ken­ler­den bi­ri de şiş­kin­li­ği alan ve faz­la ki­lo­lar­dan kur­tul­ma­ya ya­ra­yan at kuy­ru­ğu ça­yı.

ÖZEL TARİFİNİ VERDİ

Bu ça­yı ye­mek­ler­den son­ra iç­ti­ği­ni be­lir­ten Bo­zoğ­lu, "Bir tu­tam at kuy­ru­ğu, 4,5 ka­ran­fil, bir ka­buk tar­çı­nı kay­na­mış su­ya atı­yo­ruz. Gün içe­ri­sin­de ye­mek­ler­den son­ra tü­ke­ti­yo­ru­z" de­di. Sanatçı, sabahları tükettiği may­da­noz, li­mon, na­ne, ro­ka, sa­la­ta­lık ve de­re­otundan oluşan 'yeşil iksir' ka­rı­şı­mının da tok tuttuğunu söyledi.

15 KİŞİYLE YÜRÜYOR

Zayıflama sırlarını sosyal medyada sevenleriyle paylaşan sanatçı, "Şu anda benimle birlikte 15 kişi yürüyüşe başladı. Onlar bana fotoğraflarını gönderdikçe motive oluyorum. Bulunduğum zayıflama merkezinde önemli olanın zayıflamak değil, yağ yakımı olduğunu öğrendim. Totalde 7 kilo verdim. Bunun 5 kilosu yağ" diye konuştu.

KİTAP ÇIKARACAĞIM

Zayıflama programı çok ilgi gören Bozoğlu, "Kitap düşüncesiyle yola çıkmadım ama zayıflama hikayemi kitap haline getirmemi isteyenler oldu. Ben de buna sıcak bakmaya başladım. Teklifler de geliyor. Bir kitap çıkaracağım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

yeşim ceren bozoğlu Magazin Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (20)

beterbocekMobil-ANDROID:

ar kuyrugu cayi yerine gergedan dili kahvesi deneyin

17
4
yanıtYanıtla
degol.....................12121212121212:

insan gibi beslenirseniz tabağı tepsiyi mideye indirmezseniz diyete falan ihtiyacınız olmaz. adam gibi beslenin vücudu çöplüğe çevirmeyin, sporu yaşam tarzı olarak benimseyin. tırışkadan iki yürüyüş yapıp eve gidip 5 tabak mantı yemeyle sağlıklı olunmaz

18
0
yanıtYanıtla
İZLEYİCİ:

sen zayıflamayı filme geri dön sensiz tadı yok

13
2
yanıtYanıtla
selim kara:

Bu milletin aklını sizin gibi üllüler kirletiyor zaten, diyet yoktur Doğru beslenme ve spor vardır. Öküz gibi yer siniz , ondan sonra fare gibi yiyerek zayıflamaya çalışırsınız.

13
0
yanıtYanıtla
NBC Mobil-IOS:

21 günde 7 kilo Zayıflamak akıl işi değil..

9
4
yanıtYanıtla
doktor:

bu hızda kilo alıp verirsen o vücut birgün sana resti çeker haberin olsun

10
1
yanıtYanıtla
survıvor HASANmobilWeb@haberler.com:

İgrenç bir tiplemeydi nuran karekteri iyki ayrıldın cancan güzel kadınsın vesselam..

6
4
yanıtYanıtla
sinan:

o rol den sonra 45 kiloya da düşse artık ona hiç bir erkek bakmaz

6
3
yanıtYanıtla
hayati:

çok itici tipsiz tiksindi

2
7
yanıtYanıtla
hayati:

çok çirkin tipsiz tiksindi

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title