Haberler

Yeşilçam'ın usta sanatçısı İzzet Günay, genç kalmanın formülünü verdi: Yediğinize içtiğinize dikkat edin

Güncelleme:

Türk sinemasının usta sanatçılarından İzzet Günay, eşi İpek Günay ile görüntülendi. 87 yaşındaki usta sanatçı, genç kalmanın formülünü vererek "Kendinize iyi bakacaksınız, yediğinize ve uykunuza dikkat edeceksiniz. Hayatımı temiz havada geçiriyorum" dedi.

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu İzzet Günay, önceki gün eşi İpek Günay ile Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere takıldı. İstediği gibi rol gelmediği için ekranlardan emekli olduğunu söyleyen usta sanatçı, bu dönemde yaptıklarından da bahsetti.

"TÜRKİYE'DE BUNU BEN BAŞLATTIM"

Zaman geçirmek için yaptıklarından bahseden Günay, "Bu aralar hobilerimle uğraşıyorum. Cam ve kağıt ağırlıkları yapıyorum. Oyun kağıtlarının jokerlerini yapıyorum, Türkiye'de zaten bunu ben başlattım" dedi.

Yeşilçam'ın usta sanatçısı İzzet Günay, genç kalmanın formülünü verdi: Yediğinize içtiğinize dikkat edin

"BİZ EMEKLİ OLDUK, GENÇLERDEN UMUT EDİYORUZ"

Oyunculuk kariyeriyle ilgili istediği gibi tekliflerin gelmediğini söyleyen Günay, "Roller geliyor ama bizi gıdıklayacak bir şey yok ortalıkta, benim de gönlüm yok, o kadar enerjim de yok. Ben yazlığa gitmek için ip çekiyorum. Biraz isteğiniz olacak isteğim kalmadı, kendimizi biraz kızağa çektik. Tabii emekli olduk, gençlerden umut ediyoruz iyi şeyler yapacaklar. Ben yeni kuşağı beğeniyorum, bilhassa tiyatro kökenli sinema oyuncularını çok beğeniyorum"

Yeşilçam'ın usta sanatçısı İzzet Günay, genç kalmanın formülünü verdi: Yediğinize içtiğinize dikkat edin

GENÇ KALMANIN FORMULÜNÜ VERDİ

Cumhuriyet'in 100. yılını görmek istediğini belirten 87 yaşındaki usta sanatçı, sağlıklı yaşamanın formülünü de verdi. Vücuduna iyi baktığını söyleyen oyuncu, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını görmek için çabalıyorum ayaklarımı sıkı basıyorum. Kendinize iyi bakacaksınız, yediğinize ve uykunuza dikkat edeceksiniz. Ben yazlıktan çok faydalanıyorum dört ay İstanbul'da geri kalanını ise yazlıkta temiz havada geçiriyorum. Ayrıca sigarayı bırakmak çok önemli. Sigarayı bırakalı elli yıl olmuş onu kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın usta sanatçısı İzzet Günay, genç kalmanın formülünü verdi: Yediğinize içtiğinize dikkat edin

Yeşilçam'ın usta sanatçısı İzzet Günay, genç kalmanın formülünü verdi: Yediğinize içtiğinize dikkat edin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İzzet Günay Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (1)

Hamit Gündoğdu:

Filmlerindeki gibi kibar nazik vede sinir vede sitresten uzak bir yaşantı sürdü demekki bu zamana kadar. Beyefendi bir kisilik ömrü uzun olsun.

37
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title