Haberler

Yeşilçam'ın Altın Çocuğu: Türkan Şoray'ın Bacağına Cimdik Atarken Fazla Yukarı Çıktım, Çığlığı Bastı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın Altın Çocuk lakaplı aktristi Göksel Aksoy kitabında anılarını anlattı. Aksoy, "Bir filmde Türkan Şoray'ın bacağına cimdik atacakken fazla yukarı çıkınca çığlığı bastı." dedi.

Yeşilçam'ın 'Altın Çocuk' lakaplı aktrisi Göksel Aksoy, hayatını kaleme aldı. Lakabı gibi kitabın ismi da 'Altın Çocuk' olan Aksoy, Türkan Şoray ile birlikte rol aldıkları 'Ne Şeker Şey' filminin setinde yaşadıkları ilginç olayı da okurlara aktardı

"ÖYLE BİR ÇIĞLIK ATTI Kİ HERKES ŞAŞIRDI"

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden 81 yaşındaki Göksel Arsoy, hayat ve sanat yolculuğunu 'Altın Çocuk' isimli kitapta topladı. Göksel Arsoy, Türkan Şoray'la birlikte rol aldıkları 'Ne Şeker Şey' filminin setinde yaşanan ilginç bir anıyı da okurlarıyla paylaştı. Filmde hizmetçi rolünde yer alan Türkan Şoray'a rol gereği çimdik atması gerektiğini anlatan Göksel Arsoy, şu ifadeleri kullandı: "Türkan hizmetçi rolünü oynuyordu. Benim yanımda yemek servisi yaparken rol icabı masa altından elimi eteğinin içine sokup bacağını çimdikleyecektim. Öyle bir çığlık attı ki herkes şaşırdı. Meğerse ben fazla yukarı çıkmışım."


"BELGİN DORUK'A İHANET ETTİĞİMİ DÜŞÜNENLER ÇOĞUNLUKTAYDI"

Hayatındaki tek aşkının 46 yıllık eşi Soley Arsoy olduğunu ifade eden Göksel Arsoy, "Evlilik teklifini öğrencisi olduğumuz Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi'nin bahçesinde büyük çınar ağacının gölgesindeki bankta yaptım. Nikâh salonuna dostlarımızdan çoğu giremedi. Hayranlarım olan kadınlar nikâh dairesini doldurmuşlardı. Herkes şaşkındı. İçlerinde ağlayanlar vardı. Bana hüzünle bakanlar bir de Belgin Doruk'a ihanet (!) ettiğimi düşünenler çoğunluktaydı" diye yazdı.

İşte o sahne:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belgin Doruk Göksel Arsoy Türkan Şoray Cinsellik Magazin Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (22)

EMRE:

Gençlikte yakışıklılıkta emanet hepsi geçici ancak hesap günü gerçek

40
9
yanıtYanıtla
ref:

Hesabı verdin heralde se gercek dediğine göre :D

yanıt3
yanıt22
ref:

Hesabı verdin heralde se gercek dediğine göre :D

yanıt3
yanıt20
ffffff:

başkası yaparken hesap var milletin kendisi yaparken hiç ses seda yok

yanıt2
yanıt0
hımtıkımık:

bu haber mi şimdi :(

30
2
yanıtYanıtla
saffet kara:

bu tür söylemler konuşmalar delikanlılığa yakışmaz iyiki türkan nikahlı değil ayıptır ayıp

11
14
yanıtYanıtla
Bekirx:

Milletin örfünü, ahlakını, töresini, dinini her şeyini böyle böyle sömürdünüz. Ahlaksız batı aşıkları. . .

14
5
yanıtYanıtla
hee:

Yok artık hahashdjshd hadi lan ordan

yanıt1
yanıt6
Mehmet:

Milleti böyle saçma sapan gereksiz film, dizi, haberlerle yoldan çıkartıyorsunuz yazık

11
3
yanıtYanıtla
heee:

Siz de yoldan çıkmaya yer arıyorsunuz belli ki

yanıt2
yanıt6
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title