Haberler

    Yerli James Bond Kürşad Tüzmen'i tutabilene aşk olsun

    Güncelleme:

    Motorla karadan geldi, şehri gezdi, havadan yamaç paraşütü yaptı, denizde yüzdü ve Alanya'nın dünyaca ünlü Damlataş mağarasına daldı. Hollywood, yeni James Bond kim olacak diye, Tom Hardy'den Idris Elba'ya kadar bir sürü aday üzerinde tartışa dursun bizim James Bond'umuz Kürşad Tüzmen, motoruyla cennet ülkemizi gezmeye devam ediyor

    Kürşad Tüzmen tam bir motor tutkunu, milli yüzücü, profesyonel dalgıç, lisanslı pilot, serbest paraşütçü. Birçoğu oldukça tehlikeli sporları hiç çekinmeden yapıyor. Hem de James Bond gibi dublör kullanmadan.

    Eski bakanımız Kürşad Tüzmen'i durdurabilene aşk olsun.

    ENERJİSİ BİTMEK BİLMİYOR
    Haber Global ekranlarında 'KÜRŞAD TÜZMEN'LE BENİM ŞEHRİM' adında gezi programı sunan Tüzmen bugüne kadar gittiği her yerde hareketliliği, bitmek bilmeyen güzel enerjisi, sevgi dolu yüreği, herkesi kucaklayan insanlığı ile kısa sürede seyircilerin gönlünde çok özel bir yer edindi.

    Korkmadı Bakanlık yapmış bir siyasetçinin televizyon programı yapmasına ne derler diye düşünmedi. Cesaretli ve yaptığı işe inanılmaz saygı duyuyor. Söylemedi demeyin bu özellikleriyle de bir televizyon fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor.

    GÜZEL ÜLKEMİZİ GEZİYOR
    Gezdiği yerleri seyircilere sadece göstermiyor adeta yaşatıyor ve onları da güzel ülkemizi gezmek için teşvik ediyor. Hatırlatalım bu güzel programı& ; Icnn Yapım & Buhara Prodüksiyon ortak yapıyor. Yapımcılığını Yüksel Aman ve Nuri Yıldırım üstleniyor.

    SON DURAĞI ALANYA OLDU
    Evet, Kürşad Tüzmen yine yollarda ve bu sefer yolu tarih ve turizm ilçesi Alanya'ya düştü. Alanya'nın tarihi, turistik, kültürel yerlerini sizler için gezdi, folklorunu, yöresel yemeklerini anlattı, doğa sporları merkezi olan güzel ilçede yamaç paraşütü yaptı, yüzdü ve dünyaca ünlü Damlataş Mağarası'na daldı..

    Yerli James Bond'umuz Kürşad Tüzmen'in bu çok özel anlarını, 6 Aralık Pazar saat 11: 00'de Haber Global ekranlarında KÜRŞAD TÜZMEN'LE BENİM ŞEHRİM programında izleyebilirsiniz.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kürşad Tüzmen James Bond Alanya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title