Haberler

    Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Yakalandı! Bakın Kimmiş?

    Güncelleme:

    2014 yılında modellikten oyunculuğa geçiş yapan Ekin Mert Daymaz, özel hayatında aradığı mutluluğu nihayet buldu. Geçtiğimiz haftalarda "Genelde esmer kadınları seviyorum" diyen Daymaz, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. İşte Daymaz'ın yeni sevgilisi...

    2014 yılında modellikten oyunculuğa geçiş yapan ve bir çok projede yer alan yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz daha önce Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu, Simay Barlas ve Melisa Döngel ile aşk yaşamıştı. Daymaz'ın adı Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi isimlerle de anılmıştı.

    ARADIĞI AŞK BREZİLYA'DA BULDU

    Yakın zamanda "Ben esmer seviyorum ama hep sarışın denk geliyor" açıklaması ile esmer sevgili bulamamaktan yakınan Ekin Mert Daymaz aradığı aşkı Brezilya'da buldu.

    Ekin Mert Daymaz önceki gece Klein Garten adlı mekandan esmer bir kadınla çıkarken görüntülendi.

    "İSTANBUL'U GEZDİRECEĞİM"

    Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Daymaz, "Arkadaşlar hanımefendi benim misafirim. Brezilya'dan geldi İstanbul'u gezdireceğim" demekle yetindi.

    KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

    Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddia edilen esmer güzelin adının Adrielly Tiburcio olduğu ve Brezilya'da modellik yaptığı öğrenildi.

    EKİN MART DAYMAZ KİMDİR?

    Ekin Mert Daymaz (d. 2 Aralık 1990, Arnhem), Türk oyuncu ve mankendir.

    Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak Hollanda'nın Arnhem kentinde dünyaya gelmiştir. Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. 2016 yılı itibarıyla 3 televizyon dizisinde oynamıştır. Oyunculuğa adım attığı dizi olan Not Defteri erken final yapmıştır.

    Ertesi yaz, Çilek Kokusu dizisinde Volkan Mazharoğlu karakteriyle tekrar ekranlara gelmiştir.

    Bu dizi birçok gün Türk televizyonlarında en çok izlenen birinci ya da ikinci program olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Bu diziden sonra FOX'ta yayınlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır.

    Başrol oyuncusu olduğu bu dizi, 11 Temmuz - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında sürekli olarak gününün en çok izlenen programı olmuştur.

    Daymaz, Haliç Üniversitesi'nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ekin Mert Daymaz Eliz Sakuçoğlu Hande Erçel Brezilya Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title